Kosttilskudd restriksjoner for Type 2 Diabetes

August 10

Mayo Clinic beskriver type 2 diabetes som en sykdom som er forårsaket av kroppens manglende evne til å regulere nivået av sukker i blodet med insulin. Ubalansen kan føre til skade på kroppens viktigste organer, inkludert hjertet og nyrer. Det kan også føre til problemer med sirkulasjonssystemet og nervesystemet. Hvis du har blitt diagnostisert med type 2 diabetes, må du ta hensyn til dine kosttilskudd restriksjoner og følger dem for god helse og for å hindre ytterligere skade på kroppen din.

Begrense sukker og karbohydrater

En av de første kosttilskudd områder du vil ønske å begrense er inntaket av bearbeidet sukker. Dette inkluderer sukker og bearbeidet mat, som kjeks, godteri, kaker, iskrem og søtet drikke. Raffinert sukker kan føre til tannråte, nedsatt immunforsvar og fedme, som er knyttet til utvikling av diabetes. Når man spiser sukker, insulin flytter den til cellene hvor det kan brukes som energi. Men folk med type 2 diabetes ikke har fungerende insulinreseptorer, slik at sukkeret de bruker bygger seg opp i blodet.

Raffinerte karbohydrater og generell karbohydratinntak bør også være begrenset når du har type 2 diabetes. Raffinerte karbohydrater inkluderer hvitt brød, produkter laget med hvitt mel, pasta, kjeks, og de fleste behandlet og pakket mat. Ifølge en studie i 8 april 2008, spørsmålet om ernæring og metabolisme, begrenser karbohydrater for type 2 diabetes fremmer vekttap, bidrar til å regulere insulin nivåer ved å hindre deres svingninger og forbedrer kontroll av totale blodsukkernivå.

Begrens Kalorier

Mens du begrenser raffinert sukker og karbohydrater, vil du finne deg selv å spise mer friske grønnsaker, frukt og magre proteiner. Men bare fordi disse matvarene er sunt for deg og er tillatt, bør du ikke overindulge med dem. I den 16 september 2008, nummer av Journal of American College of Cardiology, leger anbefaler at diabetikere begrense sitt totale kaloriinntaket for å redusere body mass index, lavere triglyserider, forbedre blodsukkernivå og bedre hjertefunksjon. Din lege og / eller ernæringsfysiolog vil hjelpe deg å etablere en daglig kalori og karbohydrat grense. Følg nøye med på kaloriene i maten du spiser, selv om de er sunn mat, for å møte disse kosttilskudd mål og kontrollere sykdommen.