Laser Therapy for Weight Loss

August 16

Laser-teknologi har avansert til å behandle en overflod av helsemessige og estetiske forhold, herunder vekttap. En ikke-kirurgisk, ikke-invasiv løsning, laser terapi bistår i vekt-tap behandlinger ved å målrette kroppens overflødig fett innskudd.

Overflødig fett Tilstand

"Lipid rikt vev" er den vitenskapelige uttrykket for overflødig fett i kroppen, ifølge Science. (Ref. 1.) Den er lagret i vev som kan skape synlige fettet buler og ujevn cellulitter gropene, som er målet for laserterapi.

funksjoner

Laser behandling for vekttap har en ultimate mål: å redusere så mye som mulig av kroppens fettvev lagret i huden, slik at kroppen ser strammere, slankere og smidigere. Cellulitter er glattet ut, og problemet bulges er strammet.

Hvordan det fungerer

Invasive fettsuging bruker en kirurgisk rør for å suge fett innskudd under hudens overflate. Laserterapi anvender meget konsentrerte energi bjelker for å emulgere og flytendegjøre lipidrike vev, noe som resulterer i "glatting" effekt på overflaten av huden. Den jevne fordeling av vev skaper utseende av vekttap. Noen laser terapi behandlinger, slik som de som bruker infrarødt lys absorpsjon, faktisk krympe fettceller.

typer

SmartLipo laser terapi behandler fett buler og cellulitter, og er ofte brukt på doble chins og pløsete armer. VelaShape lover en tynnere kropp innen en måned etter behandling. Den Zerona laser er det nyeste vekttap laser terapi, og er svært effektivt for å miste selve inches.

effektivitet

Sciencedaily rapporterte at studier faktisk viste seg infrarød laser terapi effektivitet på å kvitte overflødig kroppsfett, og dermed fremme vekttap.

Betydning

Dr. Rox Anderson fra Harvard University bekreftet i den nevnte Sciencedaily artikkelen som laser terapi effektivitet for fett tap har enorme konsekvenser for andre medisinske tilstander, som for eksempel hjertesykdom.