Muscle Building Nutrition Program

March 16

Muscle Building Nutrition Program


Med en godt balansert kosthold, kan du legge til muskel langt raskere enn du ville gjort med dårlig ernæring. Hvis du setter i gang på treningsstudio, for å få mest mulig ut av det du trenger for å mate kroppen din slik at du ikke bare komme fra trening, men bygge ekstra muskel. Rådfør deg med lege før du begynner på diett eller treningsprogram.

Protein

Når du trener, føre til at du traume til musklene, og bryte ned aminosyrer, som er byggesteinene i protein. Den eneste måten å komme seg fra dette er å få aminosyrer i kosten via proteininntak. Grunnlaget for kostholdet ditt bør være rik på proteiner som biff, kylling, melk, egg og fisk. I-mellom måltid snacks bør bestå av protein også, men dette trenger ikke å være så komplisert, et stort glass melk er en rask og enkel kilde til protein, og var tillegget av valget i dagene før supplement selskaper .

Fett

Du må ha fett i kosten. En diett for lavt i fett vil begrense din evne til å produsere testosteron, som er det hormonet mest ansvarlig for din evne til å bygge muskler. Videre trenger din diett for å være rik på omega-3 og omega-6 fettsyrer, som begge er avgjørende for hormonell regulering. Dette betyr ikke laste opp på fatback og smør, men du bør få essensielle fettsyrer fra fiskeoljer, lin, nøtter og frø. Hvis du har problemer med å få disse i løpet av dagen, kan det være lurt å supplere med fisk og linfrøolje, som begge er tilgjengelige i enten flytende eller kapselform.

karbohydrater

Det er her du bør øve mest kontroll over kostholdet ditt. Mengden av karbohydrater som du trenger å konsumere vil være basert på ikke bare treningen intensitet og volum, men det daglige aktivitetsnivå også. Hvis du sitter bak en pult hele dagen, bør du ikke spise en diett rik på karbohydrater som du ikke vil brenne dem alle, og det overskytende vil bli lagret som fett. Hvis du har en fysisk aktiv jobb, så er det greit å spise et høyt volum av karbohydrater. I begge tilfeller bør du få mest mulig ut av karbohydrater fra hele korn, frukt og grønnsaker.

Post-Workout Nutrition

Det er en kort vindu etter intens trening der insulin nivåer er svært høy, og blodsukkeret er lavt, forutsatt at du trent hardt. Insulin er et hormon som blant annet skal bidra til skyt kosttilskudd sukker tilbake inn i musklene, og hvis du spiser en drink bestående av enkle sukkerarter og lett fordøyelig protein, vil du gjenopprette så mye raskere. Whey protein er ideell for post-workout, og du kan kjøpe druesukker eller maltodextrin å bruke som sukker, da dette er den eneste virkelige tid du bør bruke en raskt fordøye karbohydrater.