Hvordan overbevise noen med minne er fading at de trenger hjelp

July 18

Hvordan overbevise noen med minne er fading at de trenger hjelp


En person som lider av falming minne kan ikke være klar over komplikasjonene de har. Fading minne er demping av evnen til å absorbere, lagre og hente ny informasjon, ikke et fullstendig tap av hukommelse. Mange som har fading minne kan finne det vanskelig å forholde seg til vanlige dag-til-dag oppgaver. Det er veldig viktig for en person som har minne er fading å være rundt stabile mennesker og mennesker som de føler de kan stole på.

Bruksanvisning

1 Ta forsket informasjon og presentere det for den enkelte hvis minnet er filtrert. Bruk en søkemotor på Internett for å finne informasjon om de ulike effekter som er forårsaket av fading minne, eller ta en tur på biblioteket for å finne mer detaljert informasjon. Informer enkelte av hvor nyttig forskning er. Denne informasjonen kan overtale den enkelte til å tro hva deres riktig diagnose er og hva de kan gjøre for å få hjelp.

2 Skriv ned en liste over nevrologer som du føler deg komfortabel med den enkelte besøk, så begrense listen til to. Gjør avtaler med både nevrologer for å sikre at du får en riktig diagnose. Snakk med den enkelte om de avtaler på regelmessig basis, slik at en rimelig tid for den enkelte til å bli kjent med de kommende avtaler. Minn den enkelte hva du kan forvente, mens på legekontoret.

3 Video-posten den enkeltes atferd som anses unormalt. Presenter videoen til den enkelte ved å erklære den uvanlige atferd som fant sted på video. Denne videoen kan være en vekker for den enkelte ved å vise dem de dysfunksjonelle atferd som kommer med en fading minne.