Hvordan man skal håndtere Permanent Håravfall for kvinner

September 16

Menn er ikke de eneste som sliter med håravfall. Ifølge American Hair Loss Association, 40 prosent av dem som lider av tynt hår og bare flekker er kvinner. Kvinne mønster baldness oppstår på grunn av genetikk, hormoner og aldring. Det kan være ødeleggende for kvinnene rammes. Normalt hår vokser ca 1/2-tommers per måned, eller ca 6 inches per år. Til enhver tid blir omtrent 15 prosent av de hår som faller ut, for å bli erstattet av en ny hårstrå. Men som noen kvinner alder hårene erstattes ikke forårsaker permanent hår tap.

Bruksanvisning

Hvordan man skal håndtere Permanent Håravfall for kvinner

1 Prøv minoxidil. Denne aktuelle programmet har vist seg å vokse hår i 25 prosent av kvinner, ifølge American Hair Loss Association. Minoxidil 2 prosent løsning er den eneste FDA-godkjente behandling for kvinnelige mønster baldness og resultatene er ikke permanent. Når topisk påføring opphører, faller håret ut igjen.

2 Tenk hormonbehandling. Noen kvinner mister håret på grunn av mangel på østrogen og progesteron etter overgangsalderen eller på grunn av en full hysterektomi der eggstokkene er fjernet. HRT kan erstatte de hormoner og gjenopprette håret. HRT har mange bivirkninger som bør diskuteres med helsepersonell.

3 Transplant noen permanent hår. Pittsburgh-området kosmetisk kirurg Dominic A. Brandy, styret sertifisert av American Board of Hair Restoration Surgery og American Board of Cosmetic Surgery, tyder på at hårtransplantasjon i tynt hår kan være svært vellykket som det kan være lett blandet inn i eksisterende hår. Det er en liten risiko for infeksjon med hårtransplantasjon, men resultatene er permanente.

4 Bond en parykk til ditt eksisterende hår. Hair vever, parykker og toppers (små hår stykker) kan limes for lengre tidsperioder til hodebunnen for å gjøre livet lettere for hårtap lider som kanskje ikke ønsker å legge en parykk hver dag. Kvinne Hårtap Prosjektleder rapporterer at disse typer forbedringene koster mellom $ 450 og $ 1500 og innkjøpere kan forvente å tilbringe en ekstra $ 15 per måned på lim eller tape.
Spør etter anbefalinger for et hår stylist opplevd i styling tynt hår til å se fyldigere, eller i styling hairpieces til eksisterende hår.

5 Få litt støtte og tips fra en lokal gruppe. En liste over håravfall støttegrupper kan bli funnet på http://www.americanhairloss.org/hair_loss_organizations .

Hint

  • Hvis du har valgt en limt parykk sove med den i en lav hestehale å holde det ryddig, og på en satin eller silke putevar for å redusere skade på håret, antyder kvinnens Hårtap Project.
  • Hvis håret ditt tap er ledsaget av vektøkning, kløende hodebunn eller overveldende følelser av trøtthet, søke legehjelp så det kan være en underliggende årsak som trenger en lege omsorg.