Hvordan bli kvitt skabb i huset ditt

November 29

Skabb er den medisinske termen for irriterende små parasitter som hule tunneler under huden og legger egg. Skabb fører til intense og nesten smertefull kløe som varer inntil skabb behandles. Behandling for menneskekroppen er vanligvis gjort gjennom et insektmiddel som heter Permetrin. Det er like viktig å bli kvitt skabb i ditt hjem som det er å behandle kroppen din. Skabb kan leve i opptil 48 timer uten en menneskelig vert. Dette betyr at skabb kan fortsatt være på sengetøy, håndklær og sengetøy selv etter at du har gått gjennom behandling for skabb, som betyr at du vil komprimere den igjen.

Bruksanvisning

1 Sett permetrin krem over hele kroppen din, da dette dreper skabb som den kommer over dem. Legen din vil foreskrive en medisin for å kvitte kroppen for skabb. Mest sannsynlig vil dette være permetrin. Alle andre er husholdningen må også behandles for skabb. Påfør permetrin før du starter opprydding av ditt hjem for å beskytte deg selv og beskytte elementene du er rengjøring fra videre forurensning av skabb.

2 Strip alle senger av laken og alle sofaer eller stoler med setetrekk. Vask alt i varmt vann og tørk på den varme syklus av tørketrommelen.

3 Vask alle klær som er blitt slitt og alle håndklær som har blitt brukt i varmt vann og tørre på den varme syklus av tørketrommelen.

4 Desinfiser alle møbeltrekk som bilseter, sofaer og stoler du kan ha brukt de siste 48 timene.

5 Unn ditt kjæledyr også. Din veterinær vil foreskrive en injeksjon eller medisiner for kjæledyr. Hunder kan få skabb, men det er referert til som skabb. Det er svært vanskelig å passere tilbake til mennesker, men vil være surt for hunden før den er behandlet.