Hvordan å minimere akne etter barbering

August 15

Hvordan å minimere akne etter barbering


Lær hvordan du kan redusere irritasjon og akne gjennom riktig barbering teknikker og bruke de riktige behandlingene!

Bruksanvisning

1 Noen mennesker ser en økning i akne når de begynner å vokse hår i ansiktet deres. Mens det er ofte tilfeldig med andre hormonelle endringer, kan det noen ganger være grunn til å behandles årsaker i ansiktet seg selv!

2 Akne kan være forårsaket av irritasjon av huden, inkludert håret vokser og barbering. De fleste vil se en bedring hvis de barbere. Barbering daglig bidrar også til å redusere irritasjon enn om du skulle bare barbere annenhver dag eller sjeldnere.

3 Før du barberer, får ansiktet vått. En god måte å gjøre dette på er å kjøre en vaskeklut under varmt vann og la det sitte på ansiktet. Dette vil åpne porene og slappe av håret slik at det blir lettere å barbere.

4 Kontroller at du har en god barberskum eller gel. Sensitive barbering gel anbefales. I tillegg er en barberhøvel som forårsaker minimal irritasjon er det du ønsker. Gillette barberhøvler med tre eller flere kniver er stor.

5 Etter å la ansiktet ditt suge under fuktig varm klut, ta gel og skum opp de områdene du har tenkt å barbere. Når du er ferdig, begynne å barbere med korn. Ved å barbere med korn reduserer du sjansen for å ha inngrodde hår samt redusere irritasjon i ansiktet. Dette betyr å barbere ned på ansiktet mot jorden. Ta ett slag av gangen og skyll. Ideelt sett bør du bare ønsker å barbere over hvert sted en gang.

6 Når du er ferdig, avslutt med et mildt rengjøringsmiddel som clearisil ansikt vask eller Neutrogena oljefri-vaske ansiktet, og skyll rent. Tørk. IKKE gni ansiktet rent. Vær forsiktig.

7 Etter ansiktet ditt er tørt, bruke hydrokortison krem. Du kan blande kremen med etter barbering eller benzoil peroxide å beskytte ansiktet i løpet av dagen, og forsiktig massasje et tynt lag over hele området du barbert. Du bør knapt berøre huden din når du gjør dette. Du vil den skal absorbere naturlig, ikke gni det inn.

8 Når kremen er tørr, kan det være lurt å bruke litt fuktighetskrem. Igjen, bare jevnt massere det inn med minimal rubbing. Unngå øynene som best kan du når som gjelder fuktighetskrem som det kan spre de andre kremer du har på ansiktet og irritere øynene.

9 Med litt hell og litt trening, vil ansiktet ditt bryte ut sjeldnere hvis du følger disse trinnene.

Hint

  • Sørg for å bruke en skarp ren barberhøvel! Skift det ofte om nødvendig.
  • Sørg for å unngå de sensitive områdene rundt øynene når du setter på fløte og fuktighetskrem.