California Insomnia Treatment

June 22

Insomnia er anslått til å påvirke mer enn halvparten av den amerikanske voksne befolkningen, og kan ta flere former: vanskeligheter med å sovne eller forbli sovende, våkner opp for tidlig eller våkner opp og føler unrefreshed. Søvnmangel kan ha en stor innvirkning på våre liv, inkludert svekke arbeidsprestasjoner og kommunikasjon, og kan føre til flere helseproblemer,

Statistikk

The National Institutes of Health (NIH) rapporterer at 60 millioner amerikanere lider av kronisk søvnløshet årlig. Det anses å være mer vanlig hos eldre og ofte relatert til andre underliggende helseproblemer som søvnapné, depresjon, angst, eller lunge- eller hjertesykdom.

I en undersøkelse utført av National Sleep Foundation, 58 prosent av voksne rapporterte å ha søvnløshet minst et par kvelder i uken.

medisiner

I en 2002 meningsmåling, 15 prosent av amerikanerne i undersøkelsen rapporterte ved hjelp av en søvn medisinering, med det nummeret stiger betraktelig hvert år. Reseptbelagte sove medisiner har blitt vurdert som svært effektive for å indusere søvn, men kommer ofte med bivirkninger som hukommelsestap, hodepine, kvalme, depresjon, svimmelhet, forvirring og redusert evne til å utføre på jobben. Vanlig brukte søvn hjelpemidler er benzodiazepiner og ikke-benzodiazepiner, barbiturater og anti-depressiva. Søvn hjelpemidler bære risikoen for avhengighet, misbruk og overdose.

alternative terapier

Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NIH) analyserte data fra en nasjonal undersøkelse av 31,044 voksne gjennomført i 2002. Av de med søvnløshet eller søvnvansker, rapporterte 4,5 prosent at de hadde brukt CAM (komplementær og alternativ medisin) for å behandle tilstanden , som er lik ca 1.62 million voksne i den generelle befolkningen. Respondenter som var yngre og som hadde et høyere utdanningsnivå var mer sannsynlig å bruke CAM for å hjelpe dem å sove. Blant de som brukte alternativ behandling for sin søvnløshet, 65 prosent brukte biologiske metoder, som inkluderer urtemedisin, kosthold intervensjoner og vitamin terapi.

En studie publisert i februar 2004 av American Psychiatric Press Inc. viste at akupunkturbehandling gjort over en fem ukers periode økt betydelig nattlig melatonin sekresjon og sove effektivitet og redusert søvnløshet og angst.

Ernæring

I en annen studie fra NIH tittelen "behandling av søvnforstyrrelser hos eldre mennesker," en av de underliggende årsakene til søvnløshet var tenkt å være en ernæringsmessig mangel av magnesium og kalsium. Kalsium er vanligvis tenkt som mat for skjelettet, men det er også en naturlig beroligende som frigjør søvndyssende aminosyren tryptofan.

Magnesium er nødvendig for bevegelse av ioner over cellemembraner og overføring av nerveimpulser. Kjent for sin evne til å påvirke søvn, søvnrelaterte nevroendokrine funksjoner og EEG (elektroencefalogram) mønstre, magnesium hjelper også slappe muskler, balanse kolesterolnivået og bistå i temperaturregulering. Personer som lider av en magnesium-mangel kan oppvise et bredt spekter av symptomer som muskelsvakhet og spasmer, angina, astma, hodepine og angst.

livsstil

Røyking, alkohol, koffein, forbruk av væsker og trener nær leggetid er vanlige livsstils bidragsytere til søvnløshet. Thinking, lange arbeidstimer og overeksponering for media, internett og sosiale medier blir viktigste kildene til søvnforstyrrelser. Stress og emosjonelle helse, hvis ikke klart, vil spille en betydelig rolle i å redusere omfanget og kvaliteten på søvnen.

Hva å gjøre

Kontroller at du har nok uttak gjennom å redusere den emosjonelle, mentale og fysiske stress i livet ditt. Ta en pause fra jobben eller den bærbare datamaskinen og gjøre noe annet, for eksempel ta en kort tur, gjøre noen dype pust eller ta opp med en venn. Ta psykiske dager når det er mulig. Gå til et spa for en massasje, spise lunsj på en favoritt restaurant, meditere, gjøre yoga, fottur. Gjør alt tar deg ut av den vanlige rutinen for en stund og lar deg slippe løs og slappe av.

Prøv å legge 300-500 mg magnesium citrate og 500-750 mg kalsium til kosthold. Tatt en time før sengetid, vil kombinasjonen hjelpe deg og dine muskler slappe av og gi verdifulle mineraler du kan mangle. Det er viktig å bruke kalsium med vitamin D og K for å sikre riktig absorpsjon.

Ta en titt på hva du spiser. Å få riktig mengde vitaminer og mineraler fra maten du spiser ved å spise rikelig med grønne bladgrønnsaker og unngå fet, vil raffinert mat å holde deg på sporet. Unngå koffein og sentralstimulerende midler før sengetid og drikke kamille eller vendelrot te i stedet vil sette deg i en mer avslappet tilstand.

Slå av TV, datamaskin og mobiltelefon! Eller i det minste dempe dem. Gi deg selv en time nedetid før du går i dvale. Les en bok, lytte til avslappende musikk, gjøre lett yoga stretching og holde aktiviteten til et minimum. Hvis du må se på TV, unngå nyheter og nyte en komedie eller reality show. Holde lysene lav og soverommet mørkt til å begrense distraksjoner og produsere en bedre søvn miljø.

Finn en alternativ behandler. Akupunktur og urter er svært effektive og trygge alternativer til å sove medisiner. Hypnoterapi og guidet meditasjon er også nyttige og gunstige alternativer.