State Nursing Home Inspeksjon Sjekkliste

August 29

State Nursing Home Inspeksjon Sjekkliste


Sykehjem kan brukes for lang- eller kortvarig behandling. Uansett lengden på oppholdet i sykehjemmet, vel vitende om nivået av omsorg og evner eller spesialiteter fra sykehjemmet er nødvendig for å bestemme riktig sykehjem å bruke, det være seg for deg selv eller en av dine kjære. Ved hjelp av en stat sykehjem inspeksjon sjekkliste kan gjøre det lettere å sammenligne de ulike sykehjemmene.

Financial Sjekkliste

Før gjennomgår et sykehjem, er det viktig å finne ut om sykehjemmet er rimelig og hva de betalingsplaner inkludere. På denne sjekklisten, vurderer om privat forsikring, hvis den holdes, dekker betaling for hjemmet. Hvis ikke, se om Medicare dekning er tilgjengelig. Hvis ingen er tilgjengelig, må boet håndtere kostnadene, noe som betyr at eventuell avvikling av boet. En Medicare- og Medicaid-sertifisert stedet er ofte best og mest prisgunstige.

medisinsk Sjekkliste

Ved vurdering av sykehjemmet, må du passe på at den har medisinske eksperter som er nødvendige for forholdene i den enkelte bor i staten sykehjem. Har hjemmet krever de ansatte være dyktige, og gjør det utføre bakgrunnssjekk av de ansatte, inkludert ringer tidligere arbeidsgivere? Vurderer om hjemmelaget har spesialister er nødvendig, også, og hjemmet bør ha misbruk forebyggende klasser for alle ansatte.

Sjekkliste Comfort

En stat sykehjem skal være et behagelig sted å bo. Vurdere lykke og livskvalitet for de andre beboerne. Beboerne skal ha noen valg i aktiviteter i løpet av dagen, og besøkende bør ha lett tilgang til hjemmet. De ansatte skal være hyggelig og varm til beboerne, og de bør holde hjemmet rent. De ansatte bør sikre at beboerne er riktig kledd, og de bør møte forespørsler om hjelp raskt. Stedet skal føle seg som hjemme og la beboerne å holde og vedlikeholde personlige effekter i sine rom. Hjemmet bør tillate beboerne å holde sine fastleger.