Stress og stress management teknikker

November 14

Stress og stress management teknikker


Hvordan nedbrytende stress er avhengig av hvordan du oppfatter og håndtere det. Stress kan spille en positiv eller negativ rolle i livet ditt. Til tider, stress motiverer deg til å lykkes eller presse deg selv til å fullføre et prosjekt. Andre ganger er stress overveldende, noe som gjør det vanskelig å føle oppfylt. Stress management teknikker kan hjelpe deg med å utvikle et nytt perspektiv når det gjelder stress i livet ditt.

god stress

Ofte, stress, for eksempel en frist eller spesielle oppdrag, tvinger deg til å gjøre en bedre jobb. Denne formen for stress kan hjelpe deg å fokusere og øke arbeids energi og produktivitet. Fysisk trening påkjenninger kroppen midlertidig; men de helsemessige fordelene ved trening holde kroppen sunn, balansert og sterk. Fysisk trening reduserer totale stress og bidrar til å miste eller opprettholde vekten og forebygge sykdom.

Å ta kontroll

Når du opplever stress, er det viktig at du lærer de riktige skritt for å håndtere det å unngå langsiktige effektene av kronisk stress. Det er umulig å være helt stressfritt som normale dagligdagse hendelser kan være stressende. Stress management teknikker sette kontroll av stress i hendene, slik at du kan redusere effekter på din mentale og fysiske helse. Folk opplever ulike nivåer av stress, og hendelser påvirker folk forskjellig. Å ha et støttenettverk og ta vare på deg selv reduserer stress i livet ditt.

Letting Go av Anger

Selv om det kan være vanskelig å gi slipp på hendelser i livet ditt som har dypt såret deg, kan du lære å lage en bevisst beslutning om å unngå å bli sint eller opprørt over noe trivielt eller uviktig. Du kan deretter sette den energien til noe positivt i livet ditt. Administrere sinne vil sterkt redusere stress i livet ditt. Men holder alle dine sinne i kan føre til depresjon og kan føre til kronisk stress. Snakk med en venn eller terapeut, eller kanalisere at sinne til noe positivt.

Hurtig Stress Busters

Snakker langsomt gir deg tid til å puste og tenke. Du vil også synes å være mindre engstelig om situasjonen på hånden. Ta noen dype åndedrag før du møter den stressende situasjonen. Hvis du har noen minutter til overs, kan du prøve å meditere. For å få et nytt perspektiv, unnskylde deg selv til å gå utenfor for en pust av frisk luft. Snack nutritiously, og drikke vann hele dagen for å unngå unødvendig fysisk stress på kroppen din. Unngå sommel ved å fullføre små oppgaver først. Dette vil forkorte to-do liste.