Hvordan Løs opp plakk og tann uten skraping

December 29

Hvordan Løs opp plakk og tann uten skraping


Så morsomt som å ha tenner skrapt med skjæring av metaller verktøy lyder, ville mange foretrekker å hoppe over å ha pleieren rengjøre tennene sammen. Mens du følger en vanlig rengjøring planen er svært viktig for den generelle tannhelse, er det rengjøringsvaner som kan utføres hjemme som kan bidra til å holde plakk og kalkulus i sjakk. Ved å følge disse enkle trinn, kan du bidra til å redusere mengden av skraping tannpleieren må gjøre.

Bruksanvisning

1 Sett inn en plakett fremlegg tablett i munnen. Tygge den til den er helt oppløst. Legg merke til at munnen blir dekket i rødt fargestoff. Dette indikerer områder som plakk og calculus er til stede.

2 Plasser en ert størrelse mengde tannkrem på en tannbørste. Flytt tannbørsten i små sirkulære bevegelser over tennene. Tid deg selv for to til tre minutter. Gjenta dette trinnet til alt det røde fargestoffet er fjernet.

3 Skyll munnen grundig med vann.

4 Skjær en åtte-ti tommers stykke floss. Pakk floss tett rundt midten fingrene. Ved hjelp av dine pekeren fingrene og tommelen, forsiktig sette inn tanntråd mellom to tenner. Pakk floss rundt sidene av tennene. Flytt floss i en opp og ned bevegelse, fjerne eventuelle gjenværende plakk. Gjenta dette trinnet til hver tann har blitt flossed.

5 Skyll munnen grundig med vann. Gjenta hele prosessen på minst to til tre ganger om dagen.