Hvordan forbedre hudfarge

January 17

Vi ønsker alle å ha vakker, feilfri hud. På grunn av urenheter, kviser, oiliness, tørrhet eller solbrenthet, er det ikke alltid lett å få huden vår hudfarge så god som vi ønsker .. Selv uten lyte fri hud, det finnes måter å forbedre huden din hudfarge.

Bruksanvisning

Hvordan forbedre hudfarge

1 Gå til en hudlege. Hvis du har problem hud, kan en hudlege diagnostisere eventuelle hudsykdommer som eksem, utslett, kviser, eksem, hudkreft, og mange andre hudproblemer. Å vite hva problemet er kan hjelpe deg å behandle den. Hudleger vil foreskrive medisiner, kremer, eller anbefale kremer og andre produkter for deg å bruke til å forbedre tilstanden til huden din.

2 Vask, peeling, og fukte huden din daglig. Vasking bidrar til å holde huden ren mens peeling fjerner døde hudceller. Det er viktig å holde huden fuktig for å hindre at det blir for tørt. Se etter produkter som er laget spesielt for din hudtype. Det er kroppen vasker, kremer, såper, barbergel og ansikt omsorg produkter laget for alle hudtyper.

3 Drikk rikelig med vann og spise frukt og grønnsaker. Naturlige matvarer som frisk frukt og grønnsaker inneholder vitaminer og antioksidanter som er bra for huden vår. Vann holder systemet vårt spyles ut og fukter den fra innsiden.

4 Vær forsiktig når du bruker visse typer vaskemidler. Dette er spesielt viktig for personer med noen form for eksem, dermatitt eller sensitiv hud. Noen vaskemidler irritere huden og kan få den til å bryte ut. Bruk allergivennlige produkter når det er mulig. Bruk milde såper og rengjøringsprodukter som er mindre sannsynlig å irritere huden din.

5 Bruk solkrem for å beskytte mot solbrenthet. Å gå ut i solen uten å beskytte huden mot UV-stråler fra solen kan føre til at huden blir solbrent. Bruk solkrem med SPF-15 eller høyere.