Hvordan Jock Itch Utvikle?

November 4

Hvordan Jock Itch Utvikle?

Identifisere Jock Itch

Det medisinske navnet for skrittsopp er tinea cruris. Tinea er navnet på en sopp og cruris er latin for etappe. Symptom på skrittsopp er et kløende brennende utslett i lysken. Kjønnsorganene, innsiden av lårene og baken kan påvirkes. Utslettet starter som røde nupper og blir til røde sirkler. Et annet navn for skrittsopp er ringorm, fordi utslett gir inntrykk av en liten orm under huden. Selv om utslett ser ut som det er forårsaket av en orm, er det ikke. Det er forårsaket av en sopp som heter tinea. Tinea er den samme soppen som er ansvarlig for fotsopp og ringorm infeksjoner på kroppen og hodebunnen. Soppen kan vokse på hår, negler og hud.

Hvordan Jock Itch Utvikler

To ting må skje for at skrittsopp å utvikle.
For det første må en person komme i kontakt med tinea sopp. Kontakt kan resultere fra å berøre et dyr, gjenstand eller person som er infisert med soppen. Tinea kan overleve i lang tid på livløse objekter.
For det andre må det rette miljøet gis for soppen å vokse. Den tinea sopp trenger en varm og fuktig miljø for å trives.
Alle kan få skrittsopp, men det er mest utbredt hos voksne menn. Personer som har nedsatt immunforsvar er mer utsatt for skrittsopp enn folk som har sunt immunforsvar.

Diagnose og behandling

Diagnostisering av jock kløe bør gjøres av en lege for å unngå feildiagnostisering. Andre utslett kan ligne jock kløe. Å diagnostisere skrittsopp, vil en lege ta en liten hudprøve og evaluere den under et mikroskop. Hvis en skrittsopp infeksjon er til stede, vil legen enten foreskrive en anti fungal medisiner for å behandle sopp eller anbefale en over skranke medisinering. Medisinen er vanligvis en aktuell krem. Det er viktig å bruke medisiner for tiden foreslått av legen. Hvis medisinen ikke skal brukes for hele perioden, kan soppen komme tilbake. Vask klær, sengetøy og håndklær for å hindre reinfeksjon.

Forebygging Jock Itch

Visse ting kan gjøres for å unngå å få jock itch.Keep lysken tørt ved å endre klær når svette. Baby-pulver kan brukes til lysken for å bidra til å hindre fuktighet i området. Ikke del håndklær eller klær med andre. Bruk sandaler i offentlige dusjer og offentlige svømmebassenger. Disse områdene ofte inneholde tinea sopp. Å være barbeint i et område som inneholder sopp kan utsette føttene til forurensning. Soppen kan utilsiktet bli overført fra føttene til lysken, ved å berøre føttene og deretter lysken.

Ansvarsfraskrivelse

Denne artikkelen er ikke ment å fungere som eller erstatte medisinske råd. Diagnostisering og behandling bør gjøres gjennom et besøk til en medisinsk faglig. Hvis du opplever symptomer på et medisinsk problem, søke råd fra en sykepleier eller en lege.