Har Olive Leaf Extract Kill gode bakteriene i tarmen?

April 8
Har Olive Leaf Extract Kill gode bakteriene i tarmen?

Oliven blad ekstrakt er en type urt som kan gi noen helsemessige fordeler, men mer forskning er nødvendig for å avgjøre dette. Det er en indikasjon på at oliven blad ekstrakt gir noen antimikrobiell aktivitet, noe som kan gi det muligheten til å ødelegge visse typer bakterier, inkludert de gode bakteriene som bor i tarmen. Snakk med legen din før du tar oliven blad ekstrakt for å behandle en medisinsk tilstand, spesielt hvis du er gravid eller ammende.

tarmbakterier

Tarmen inneholder hundrevis av forskjellige typer bakterier som bidrar til å gjøre opp tarmfloraen i fordøyelseskanalen. Mens noen bakterier kan være potensielt farlig, de fleste tarmbakterier er gunstige organismer som utfører viktige funksjoner. Hos friske fordøyelseskanalen, de gunstige bakterier holde skadelige seg i sjakk. Antibiotika kan velte denne delikate balansen og drepte både gode og dårlige bakterier i kroppen din, inkludert de i tarmen. Ved å ødelegge gunstige bakterier, kan medisiner med antibiotika egenskaper øke risikoen for kolitt og antibiotika-assosiert diaré.

Olive Leaf Extract

Oleuropein er den aktive ingrediensen i oliven blad ekstrakt. Kroppen bryter ned oleuropein inn enolinate. Tilhengere av olivenbladekstrakt rettsmidler hevder dette stoffet fungerer som et antibiotikum på dårlige bakterier, mens støtte aktivitetene til gunstige bakterier. Det er ingen bevis eller vitenskapelig begrunnelse for å støtte disse påstandene.

Bacteriacidal Properties

Oliven blad ekstrakt er ikke en standard medisin eller middel for behandling av bakterielle infeksjoner. Selv om dette stoffet har en lang historie med bruk som behandling for å rense sår, er det ingen vitenskapelige bevis som bekrefter de antibiotiske egenskaper oleuropein eller enolinate.

betraktninger

Antibiotika har en tendens til å drepe både gode og dårlige bakterier, ofte fører til fordøyelsesproblemer som oppstår etter tapet av gunstige bakterier i tarmen. Det er ikke nok forskning om fordelene og bivirkninger av å ta oliven blad ekstrakt, selv om det ser ut til å være ganske trygt for de fleste voksne. Forbruker probiotika kan bidra til å balansere tarmbakterier og gjenopprette gunstige bakterier drept av å ta antibiotika. Foreløpige undersøkelser viser at probiotika, spesielt S. boulardi og Lactobacillus GG, kan bidra til å redusere risikoen for diaré som oppstår med antibiotikabehandling, ifølge University of Maryland Medical Center.