Hvordan unngå bakterier i Public

February 1

Hvordan unngå bakterier i Public


Så unappealing som det kan være, er håndtakene dagligvarebutikk vognene virkeligheten, bensinpumper og rulletrapp rekkverk er skitten. Virus og bakterier er overalt og folk rundt om i verden tar akt i den mørke skyggen av MRSA, Staphylococcus, Salmonella, Listeria, E.coli O157, Campylobacter og Clostridium perfringens.
Noen bakterier er en nødvendig del av livet. Det er ca 200 arter som lever i symbiose på menneskekroppen og utføre nødvendige oppgaver som å spise døde hudceller. Mennesker har flere bakterieceller på dem enn det er menneskeceller. Du kan imidlertid ikke leve i en plast-innpakket boble eller forbli huset bundet, slik at det blir forsvarlig å ta noen forholdsregler og spare en dyr tur til ER.

Bruksanvisning

Hvordan unngå bakterier i Public

1 Vær en rollemodell. Lær god hygiene i hjemmet og på skolen. Barn lærer fort, og vil etterligne hånd hygiene vaner, spesielt hvis en forelder eller lærer viser dem "hvorfor" og "hvordan" de kan lykkes holde pesky bakterier i sjakk.
Var hendene for hvor lang tid det tar å synge "Happy Birthday" to ganger.
Lære barn og voksne til å dekke munnen og unngå å plassere fingrene inn i munnen eller øynene.

2 For å åpne offentlige bad døren fra innsiden, ta et stykke papir håndkle, deretter behandler det riktig.
I stedet for å bruke hendene til å spyle et offentlig toalett, bruke fot eller en unnværlig hånd håndkle.
De fleste kjøpmenn gi bleike kluter i inngangen; hente en på vei inn i butikken. Tørk av håndtaket og tilhørende områder og deretter bruke en annen en på hendene.
Etter å ha besøkt et offentlig arrangement hvor du ristet mange hender, vaske grundig før du forlater arrangementet. Det er lett å forurense rattet for den neste driveren.
På vei hjem, holde fingrene ut av munnen din og ikke gni trette øyne.

3 Vask ferske råvarer som om din families liv avhang av det. En vennlig krabat kan ha forlatt en "gave" på uvaskede råvarer. Utenlandske patogener ofte haike i produsere midtgangen.

4 Hvis du foretrekker et boblebad, være sikker på at det har blitt vedlikeholdt skikkelig. Når du avslutter, ta en rensing såpe, skyll-off dusj.
Bleach kan ikke drepe alle patogen.

Hint

  • Når du er forkjølet, ofte vaske telefon, kjøleskap håndtak, dørhåndtak og slikt. Hvis noen nær deg sneeezes, forlate rommet til luften klarner. Vask hendene ofte i løpet av dagen. Hold noen sanitære servietter i lommeboken, skole boks eller vesken Antimikrobielle lotions er bra, men kan brukes for mye.
  • Bensinpumpe håndtak har blitt brukt av hundrevis av gode folk før deg. Vokt dere for varehus rulletrapp håndtak. Den rust disken på en innvendig fastfood take-out kan være sterkt forurenset. Dagligvare cart håndterer også havn farlige bakterier; stort sett avføring. Vokt dere for toalett rødme håndtak og løft setet. Vokt dere for bad dørhåndtak. Skru på vannet i et offentlig toalett med et håndkle.