Hvordan bestemme seg mellom saltvann og silikon bryst implantater

June 7

Hvordan bestemme seg mellom saltvann og silikon bryst implantater


Bestemme å gjennomgå Forstørrelse er en stor beslutning som bør vurderes nøye. Du vil være å ta en monumental skritt i å endre utseendet ditt. Velge type implantat du skal bruke er et viktig skritt i den pre-kirurgi prosess. Forske på silikon og saltvann alternativene vil hjelpe deg å bli en mer informert pasient.

Bruksanvisning

Forskning Saline Implantater

1 Vet at saltvann implantater forbli deflatert før kirurgi. Saltvann implantater tillate en mindre poenget med innsetting fordi implantatet er flat og ikke trenger en stor åpning for riktig posisjonering.

2 Innse at kirurgen vil fylle opp implantatet under operasjonen. Dette vil tillate ham å endre saltnivå, basert på dine forespørsler og utseendet av implantatet i kroppen din.

3 Velg saltvann implantater for å unngå rislende. Skjemmende rislende er ofte sett når en saltvann implantat har vært over oppblåst.

4 Ta hensyn til at selv saltvann implantater er plassert i en type sak. Noen ganger kalles en pose, denne saken er laget av silikon. Det finnes ingen godkjente silikonfrie alternativer for implantater.

Forstå hvorfor kvinner velger silikon implantater

5 Vær oppmerksom på at silikon-fylt implantater ser og føles mer naturlig for pasientene. Dette er fordi den silikon-gel i implantatet samsvarer med formen av en naturlig bryst.

6 Gå med silikonimplantater hvis du har en mindre kropp ramme. Dine bryster skal se mer naturlig fordi silikon sekk er forhåndsutfylt.

7 Tenk at hvis en lekkasje oppstår, vil en silikonimplantat holde formen lenger. Dette betyr at ditt bryst vil ikke se ut som en deflatert ballong.

Studier saltvann og silikon implantater forsiktig

8 Be om prisforskjellen mellom silikon og saltvann implantater. Silikon har en tendens til å koste mer enn saltvann.

9 Tenk på forskjellen i utseende mellom teksturerte og glatte implantater. Også sammenligne former og generelle størrelser før du forplikter deg til operasjonen.

10 Vurdere bivirkninger og mulig risiko ved silikon implantat ryker. Silikon gel kan føre til varige skader på brystvevet.

Hint

  • Vet at alle implantater fordelt i USA er produsert av Mentor Corporation eller allergen.
  • Når du bestemmer deg på implantater, må du være oppmerksom på at fremtidige operasjoner for å opprettholde din bryst utseende vil trolig være en nødvendighet.
  • Silikon-fylte implantater er mer sannsynlig å herde over tid, noe som fører til et behov for erstatning kirurgi.