Sertifisert Nursing Assistant praksis tester

October 7

Sertifisert Nursing Assistant praksis tester


Praksis tester er nyttige for potensielle hjelpepleiere i forberedelsene til National Nurse Aid Assessment Program (NNAAP) skriftlig eksamen, som kvalifiserer dem for statlige og føderale sertifisering. En sertifisert sykepleier assistent teoriprøven dekker alle nødvendige temaer og leksjoner som gjelder for NNAAP skriftlig eksamen, for eksempel fysisk omsorg, psykososial omsorg og rollen som en sertifisert sykepleier assistent.

fysisk Care

Spørsmål om fysisk omsorg er knyttet til ferdigheter som trengs for å hjelpe pasienter med de daglige gjøremål, som søvn, ernæring, hygiene og bruk av bad. Et eksempel spørsmålet fra NNAAP sykepleier aide praksis skriftlig eksamen pakke spør hva ermet en pasient bør sette på først hvis personen er svak på hans venstre side. Testen gir flere muligheter, inkludert "begge ermene", "venstre arm", "kundens valg" og "høyre erme." Det riktige svaret er "på venstre arm."

Grunnleggende ferdigheter i sykepleie

Spørsmål om en sertifisert nursing assistant teoriprøven omfatter emner knyttet til grunnleggende sykepleieferdigheter som terapeutiske teknikker, nødprosedyrer og hvordan du kan kontrollere smitte. En prøve spørsmålet spør fra hvilken side en pleieassistent bør hjelpe en utvinne slagpasient når pasienten går. Svaralternativer inkluderer "på klientens sterke side", "på kundens svake siden," "fra bak klienten" og "med en rullestol." Det riktige svaret på dette spørsmålet er "bakfra klienten."

Injury Prevention and Self-Care

En sertifisert sykepleier assistent teoriprøven inneholder spørsmål som adresserer ferdigheter for å forebygge skader og hjelpe pasienter ta vare på seg selv. En prøve spørsmålet krever betegnelsen på øvelser som fungerer en hel muskel og ledd. Flervalgs alternativene inkluderer "range of motion", adduksjon "," kidnapping "og" rotasjon ". Det riktige svaret er" utvalg av bevegelse. "

psykososial omsorg

Psykososial omsorg gjelder følelsesmessig og åndelig helse. Et eksempel spørsmålet om psykososial omsorg spør hvordan en sykepleier bistand skal svare på en pasient som føler seg opprørt. Det riktige svaret vil innebære å ta pasienten i et rolig og betryggende stemme. Den psykososial omsorg delen av testen kan også spørre hvordan du best kan ivareta de åndelige behovene til en pasient, som inkluderer å la pasienten mulighet til å diskutere sin tro.

Rollen til en sertifisert Nursing Assistant

En praksis eksamen stiller spørsmål knyttet til den kompetansen en cerrtified pleieassistent behov, for eksempel kommunikasjon, etikk og hvordan man skal arbeide som medlem av et team. En prøve spørsmålet, slik på NNAAP sykepleier aide praksis skriftlig eksamen pakke spør hvordan du best kan hjelpe en pasient som har problemer med å erkjenne et tap. Flervalgs alternativene inkluderer "la klienten alene", "overbevise kunden til å akseptere tapet", "oppfordrer kunden til å snakke" og "motet enkelt virksomhet." Det riktige svaret på dette spørsmålet er "oppfordre kunden til å snakke."