Spørsmål om den 17. uke av svangerskapet

October 4

Hver uke av svangerskapet er forskjellig. I 17. uke av svangerskapet, er du midt i andre trimester og babyen er i rask utvikling.

Størrelse

På 17 uker, babyen din er litt over 5 inches lang og veier ca 5 oz .-- akkurat stor nok til å passe i håndflaten.

Utvikling

Babyens bein begynner å transformere fra myk brusk til en hard skjelett. Babyen kan flytte sine ledd og er også å utvikle svettekjertlene.

Hørsel

I denne fasen av utviklingen, er babyen din begynner å høre ting som skjer utenfor livmoren, herunder lyden av morens stemme. Noen mødre velger å spille beroligende musikk som barnet utvikler seg til å trøste og roe ham.

flytting

Du kan begynne å føle babyen bevege seg på rundt 17 uker. Disse bevegelsene kan være sporadisk i starten og vil øke etter hvert som svangerskapet utvikler seg.

Endringer i Mother

Mange kvinner begynner å vise rundt denne tiden, som livmor er ca 2 inches under magen. Du kan også legge merke til vektøkning som følge av graviditet.

Staying Healthy

Som tilfellet gjennom hele svangerskapet, er det viktig å få nok hvile og unngå stressende situasjoner, spesielt hvis du har en krevende jobb. Kvinner som er utsatt for stress er mer tilbøyelig til å lide komplikasjoner, for eksempel tidlig fødsel.