Hjem Løsning for tørre, sprukne føtter

October 30

Det er mange årsaker til tørre, skjellende føtter som for eksempel psoriasis, skjoldbrusk sykdom og fotsopp. Miljøforhold som tørre og kalde vintermånedene er også en bidragsyter. En av advarselen tegn på sprukne føtter er tykke, tørre, harde områder av hælen. Calluses snart følge og danne sprekker som får dårligere hvis den ikke behandles, og kan føre til blødninger, smerter, og i noen tilfeller, infeksjon. Tørre, sprukne føtter kan forebygges hvis tatt vare på i tide. Her er noen tips.

Bring Out the Pumice Stone

Den beste måten å slough av tørr hud med en pimpstein er først å suge føttene i varmt vann i ca 10 minutter. Denne prosessen mykner huden. Deretter fjerner tørre hudceller ved å skrubbe føttene med en pimpstein. Den siste og viktigste steget er å bruke fuktighetskrem eller fuktighetskrem til føttene. Hvis du ønsker å beholde fuktigheten om natten, sette sokker på føttene rett før du går til sengs.

The Healing Power of the Banana

Bananer kan brukes til mer enn bare bakevarer og smoothies. Bland to bananer i en blender til de danner en lime. Påfør banan concoction på nyvaskede hæler. Etter at han forlot den på i ca 10 minutter, vask lim av med lunkent vann. De beste resultatene kan ses hvis denne prosessen er gjort en gang i uken.

Smør føttene med olje

Hydrogenized vegetabilsk olje kan brukes til å kurere tørre føtter og sprukne hæler. Etter vasking og tørking føttene, gjelder hydrogenized olje på sprukne føtter og dekk dem med tykke sokker over natten. Denne prosessen gjør det mulig for olje å trenge gjennom huden og kvitte seg med døde hudceller. Gjør dette minst tre ganger i uken.

Petroleum Jelly / sitronsaft Blanding

Kombinasjonen av vaselin og sitronsaft er et annet hjem rette for tørre og sprukne føtter. Etter å ha vasket føttene, bruke en vaselin som vaselin og sitronsaft. Dette kan gjøres daglig.