Voksen Behandling for urin reflux

September 4

Urin tilbakeløp, eller vesikoureteral refluks, i en tilstand der urinen renner bakover til urinlederne, og i noen tilfeller opp til nyrene. Urin normalt frigjøres fra nyrene til å reise gjennom urinlederne og inn i blæren. Den tilbakestrømning er vanligvis forårsaket av en defekt i klaffen som er ment å hindre urin fra å reise tilbake til urinlederne. Hvis venstre ubehandlet, urinveisinfeksjoner, høyt blodtrykk og nyreskader er alle en mulighet.

Diagnose

Urin reflux er mer vanlig hos spedbarn og barn, men det er mulig for voksne å ha det så godt. I mange tilfeller er det først etter flere urinveisinfeksjoner som vesikoureteral refluks er diagnostisert, og på det tidspunktet barnet har vokst til å bli en tenåring eller en voksen ..

Alvorlighetsgraden av urin reflux må bestemmes nøyaktig for å fortsette med behandlingen. Milde tilfeller av reflux er vanligvis igjen for å løse på egen hånd. Men for mer moderate og alvorlige tilfeller av urin reflux, er det to alternativer: medisiner og kirurgi.

Behandling med medisiner

Urinveisinfeksjoner er ofte utbredt hos personer med urin reflux, så det første kurset av handlingen er å behandle infeksjoner. Behandling av UVI rett bort hindrer dem fra å flytte til nyrene, der mer alvorlige forhold kan medføre. Antibiotika som Bactrim, Septra, Primsol, Macrobid, Furadantin og Macrodantin vil bli brukt til å behandle urinveisinfeksjoner, og de kan gis på halv dose for å forhindre tilbakevendende infeksjoner.

Behandling med kirurgi

Hvis medisinen ikke ut til å hjelpe, eller hvis urin reflux er tenkt å være en moderat eller alvorlig sak, kirurgi vil bli anbefalt. For å løse urin reflux, reparere ventilen mellom blæren og berørte ureter (e) vil være nødvendig, og kan bli kontaktet med endoskopisk kirurgi eller åpen kirurgi.

Endoskopisk kirurgi innebærer å sette inn en tent rør gjennom urinrøret for å se innsiden av blæren. En bulking agent vil deretter bli injisert rundt åpningen av ureter (e) for å bidra til å styrke ventilens evne til å fungere på riktig måte. Denne metode for behandling av urin-refleks er minimal invasiv og presenterer mindre risiko for pasienten. Det kan utføres under narkose eller poliklinisk.

Åpen kirurgi er utført under narkose, og krever et snitt gjøres i nedre del av magen. Gjennom dette snittet kirurgen vil reparere defekte ventilen. Fordi denne type kirurgi er en åpen og krever bruk av anestesi, er det en økt risiko for blødning, blot blodpropp og infeksjon.

Sammendrag

Snakk med legen din dersom du mistenker at du har urin reflux. Han vil utarbeide en liste over dine symptomer, og muligens administrere flere tester, inkludert blære og nyre ultralyd, spesielle x-stråler og kjernefysiske skanninger, for å fastslå alvorlighetsgraden av reflux. Med disse resultatene, vil du og din lege kunne fastslå en hensiktsmessig metode for behandling.