Hvordan resirkulere en HP Battery

August 26

Et utvalg av Hewlett-Packard-produkter bruker batterier, inkludert mobiltelefoner, skrivere og PC-er. Når et batteri har nådd slutten av sin levetid, resirkulering det heller enn å kaste den bort i husholdningsavfallet kan bidra til å beskytte miljøet og menneskers helse fra eventuelle skadelige materialer den inneholder. HP gjenkjenner den negative effekten at batteriene kan ha. Selv om HP ikke direkte resirkulere batteriene, støtter den Oppladbart batteri Recycling Corporation (RBRC), en ideell organisasjon som gir gratis resirkulering assistanse for engangsbruk og oppladbare batterier. HP anbefaler at du kvitter deg med dine HP-batteriene på et RBRC retail partner sted eller en lokal gjenvinningsstasjon.

Bruksanvisning

1 Gå til RBRC Call2Recycle nettsted (se Ressurser) eller bruke Call2Recycle Hjelpelinjen på 800-822-8837.

2 Tast inn ditt postnummer informasjon for å finne en drop-off plassering. Hvis du bruker nettstedet, skriv ditt postnummer i "Finn en drop-off plassering" søkefeltet, og klikk på høyrepilen eller trykk "Enter" på tastaturet. Hvis du bruker Call2Recycle Hjelpelinjen, følger telefonen ber og skriv ditt postnummer på telefontastaturet.

3 Slipp av HP batteriet eller batteriene på en av de utsalgssteder som følger med.

4 Kontakt din lokale avfallsmottaket eller miljøstasjon, og spør om batterigjenvinning steder i ditt område hvis du ikke kan finne en RBRC-tilknyttede programmet. I tillegg, spør om du trenger å følge noen spesielle prosedyrer for å slippe av en HP-batteri eller batterier. Frafalt batteriet eller batteriene på en anbefalt plassering.

Hint

  • Hvis du fortsatt ikke kan finne en RBRC retail partner eller gjenvinnar å ta din HP batteri, klikker du på Telecommunications Industry Association (TIA) E-Cycling Central link (se Ressurser) for å finne en resirkulering elektronikk avfall drop-off plassering eller lokale e- avfall resirkulering hendelsen. Klikk på bildet av staten på kartet eller velg din tilstand fra rullegardinmenyen. Bla nedover på siden som åpnes og klikk på en hendelse eller program link for ditt område. Gjennom informasjonen, og deretter slippe av HP batteri eller batterier.