Hjelp for eldre å kjøpe bleier

June 17

Hjelp for eldre å kjøpe bleier


Voksen inkontinens er noe som oppleves som ydmykende eller shaming, men sannheten er at det er et problem møtt av mange eldre innbyggere. Hvis du eller noen du kjenner har problemer med inkontinens, må du kanskje kjøpe voksen bleier. Shopping for voksen bleier, som å handle for noe annet produkt utviklet for å forbedre din livskvalitet, er noe som krever en viss grunnleggende informasjon.

Bestem typen inkontinens

Mens noen eldre mennesker har problemer med urinkontroll, mens andre kan ha problemer med tarmen. Noen eldre kan ha problemer med begge deler. Mens et tap av urin kontroll er den mest vanlig problem, er det voksen bleier for å håndtere alle tre. Sørg for at du finner et merke som passer til problemet du opplever.

Bestem Mellom klut eller engangsbleier

Tøybleier kan vaskes med en diskret service og kommet tilbake, mens engangsbleier må kastes. Tøybleier blir ofte sett på som å være mer miljøvennlige, og engangsbleier er tenkt å være mer praktisk. Hvis huden din er sensitiv, kan tøybleier forhindre rødhet og irritasjon. Voksen bleier kan også bli kostbar. I det lange løp, kan tøybleier være mindre av en byrde på din økonomi, selv med hvitvasking kostnader.

Rådfør deg med legen din

Hvis du har opplevd inkontinensproblemer, bør du snakke med legen din. Spør legen din om hvilke merker han anbefaler og hvor alvorlig inkontinens kan få. Han kan ha anbefalinger om hva leverandørene vil passe deg og hva du bør se etter. Legen kan også gi deg viktig informasjon om problemer som lukt absorpsjon og absorberingsevne.

Finn ut hvor å kjøpe

Selv om du kan finne voksen bleier på dagligvarebutikker og narkotika butikker, kan variasjonen være lav. Medisinsk forsyne butikkene har et bredere utvalg, som gjør nettbutikker. Hvis du bor i USA, kan du være i stand til å finne tøybleier fra nettforhandlere i andre land.

Finn Eksempel bleier

Mange produsenter tilbyr gratis sample packs av voksen bleier til interesserte parter. Selv om du vil sannsynligvis fortsatt må betale fraktkostnader, kan du få mange sample packs sendt direkte hjem til deg i diskret emballasje. Selv selskaper som ikke tilbyr gratis sample packs vil selge deg en liten pakke for å prøve. Dette kan hjelpe deg å ta en beslutning om hvilke voksen bleie passer din situasjon.