Verapamil Gel for Peyronies sykdom

March 17

Peyronies sykdom er en medisinsk tilstand som kjennetegnes ved dannelse av arrvev på penis som forårsaker smerte og krumning i løpet av en ereksjon. Som et alternativ til kirurgi, leger noen ganger bruker medikamentet verapamil til behandling av Peyronies sykdom.

Identifikasjon

Verapamil er en generisk medisiner som tilhører en gruppe legemidler som kalles kalsiumblokkere vanligvis brukes til behandling av hypertensjon og arytmier.

effekter

Verpamail funksjoner ved å blokkere produksjonen av et stoff som er kjent som kollagen, som brukes til å danne arrvev som forårsaker Peyronies sykdom, rapporterer Mayo Clinic.

fordeler

Verapamil gel gjør at pasienter til å bruke medisinen direkte til områder av arrvev, og samtidig la andre områder av vev upåvirket. Dette er en viktig fordel av gelen form av stoffet i forhold til den injiserbare form, noe som kan føre til betennelse og gjøre Peyronies sykdom dårligere over tid, i henhold til PD Labs.

Tidsramme

En 2007 studie ved University of Texas Health Science Center i San Antonio fant at behandling med verapamil gel var mest gunstig når det brukes daglig i ni måneder.

risiko

De vanligste bivirkningene av verapamil gel for Peyronies sykdom er mild kløe eller svie ved applikasjonsstedet i løpet av de første tre til fire dagers bruk, ifølge PD Labs. Sjelden, menn opplever alvorlig betennelse eller rødhet fra å bruke verapamil gel.

betraktninger

Mens muntlig og injeksjon verapamil har fått FDA-godkjenning, er verapamil gel en nyere produkt som per november 2009 ikke hadde blitt godkjent.