Hvordan justere din holdning

October 28

God holdning forbedrer din helse og utseende. Stå rett gjør at du ser tynnere og høyere, og gir deg mer selvtillit. Du kan bruke timer bøyd over datamaskinen eller skrivebordet, noe som skaper avrundede skuldre og en slouchy ramme, samt mange smertefulle knuter i nakken og ryggen. Justere din holdning vil hjelpe deg å se og føle deg bedre, øke selvtillit og minske noen fysisk smerte.

Bruksanvisning

1 Stå mot en vegg. Sørg for at din rygg og hælene berører veggen. Stå rett mot veggen i minst 10 minutter om dagen for å bedre holdning. Rull skuldrene frem og tilbake mot veggen for å bidra til å avlaste trykket i nakken og øvre del av ryggen.

2 Exercise. Utføre oppgaver som bidrar til å styrke musklene i ryggen og magen vil få deg til å stå opp rettere naturlig. Yoga og Pilates både fokusere på kjerne din - musklene i midsection din - og hjelpe justere din holdning. Stretching på en øvelse ball hjelper strekke ut noen knop i ryggen og skuldrene. Rullende skuldrene mens du arbeider ved skrivebordet strekker seg også ut musklene og forbedrer blodsirkulasjonen.

3 Stå og gå med skuldrene holdt tilbake. Dette løfter automatisk brystet og gjør at du ser høyere. Hold haken opp og se rett frem. La armene henge naturlig ned langs sidene. Plasser vekten på kulene på føttene mens du går. Du vil gå og stå rettere og virker mer selvsikker.

4 Sitt med ryggen mot stolen. Sørg for at din rygg og rumpe berører baksiden av stolen, og at føttene er flatt på gulvet. Ikke lut eller lene seg fremover. Hvis du sitter i lange perioder av gangen, stå opp og gå rundt slik at musklene ikke stram og dekk fra å bo i samme posisjon. Hvis du ikke får opp, rull skuldrene opp og ned for å strekke på musklene.

5 Sove på en fast madrass for ryggstøtte. Sove på ryggen justerer din holdning ved å rette skuldre og rygg. Bruk en pute til å justere og støtte nakken og skuldrene. Du kan også plassere en pute under knærne for å avlaste rygg trykk. Hvis du gjør sove på din side, plasserer du en flat pute mellom bena for å justere ryggraden.

Hint

  • Fortsett å øve din holdning. Din holdning vil bedre jo mer du sitte og stå oppreist.