Frukt Pektin Som Poison Oak Prevention

October 14

Frukt Pektin Som Poison Oak Prevention


Poison eik er en bushlike plante som kan føre til en alvorlig utslett ved kontakt. Urushiol er den oljeaktige substans i bladene av giften eik. Når du pusser mot bladene, er olje igjen på huden din, hvor det absorberes raskt. En alvorlig utslett utvikler i mange mennesker, som inkluderer rødhet i huden, hevelse, pimplelike pustler og intens kløe, avhengig av hvor allergisk du er til urushiol. Utslettet, som er en allergisk reaksjon, varer så lenge som 12 dager. Noen mennesker er ikke allergisk mot Urushiol i giften eik.

Hvem får Poison Oak?

Rundt 70 prosent av befolkningen i USA er sensibilisert (som betyr allergisk) overfor giften eik; den andre 30 prosent ser ut til å være i stand til å gå gjennom et felt på den fornærmende løvverk og ikke bli påvirket i det hele tatt. En annen gruppe mennesker er i utgangspunktet immune mot Urushiol men med tilstrekkelig kontakt mister den immunitet.

Hva er Fruit Pektin?

Frukt pektin er mest kjent som et fortykningsmiddel som brukes i syltetøy, gelé, gelatin og diaré medisiner. Det ble først kommersielt utledet fra epler. Kjemisk det er en kompleks karbohydrat som finnes i og mellom cellene i noen planter. Dens funksjon er å regulere strømningen av vann mellom celler og hjelpe til å holde cellene stiv.

Har Fruit Pektin arbeid?

Frukt pektin kan kanskje bidra til å bygge immunitet mot giften eik og stoppe allergisk reaksjon forårsaket av Urushiol. Ta en pakke med frukt pektin, bland det med et glass appelsin eller grapefrukt juice, og drikke det hver morgen. Dette er ikke en engangs middel, men snarere en kontinuerlig behandling for å bygge opp immunitet. Sørg for at du har tatt flere doser for å bygge opp immunitet før du går til et område hvor du kan komme i kontakt med giften eik. Det er også mulig at det å ta pektin blandet med fruktjuice vil lindre symptomene hvis tatt etter kontakt med planten.

Folk i den tradisjonelle medisinske feltet har en tendens til å trekke effektiviteten av pektin som å hjelpe i behandlingen av giften eik. Fastlege Dr. Gerald Cahill og sykepleier Samantha Smith, som praktiserer i fra Malone, New York, for eksempel, ikke tro at pektin vil påvirke en allergisk reaksjon.