Årsaker og virkninger av Teenage Drinking

March 9

Årsaker og virkninger av Teenage Drinking


Mindreårige drikking er utbredt i USA; de fleste tenåringer har prøvd alkohol av den tiden de er en senior på high school. Flere faktorer er på spill på hvorfor alkohol er så vanlig blant tenåringer. Ungdom og foreldre bør forstå de farlige virkningene av dette ulovlig oppførsel. En rapport fra US Department of Health and Human Services 2006 viser at 5.000 mindreårige dør årlig.

miljø~~POS=TRUNC

Ungdom bruker en betydelig mengde tid med sine jevnaldrende som påvirker deres atferd. De kan drikke fordi det gjør dem føler populære eller kjølig. Tenåringer kan også få tilgang til alkohol på fester eller ved å henge ut med eldre individer. Faktisk, ungdoms jenter er mer sannsynlig å drikke alkohol hvis de er dating en eldre mann, ifølge 2006 føderal rapport om mindreårige drikker. Media markedsføring av alkohol er også stadig tilstede i miljøet. Foretak utvikle minneverdige annonsekampanjer som viser hvor mye moro å drikke alkohol kan være. TRU Study fra 2002 viste at tenåringer valgte øl annonser som deres favoritt TV-reklame.

utviklings~~POS=TRUNC Årsaker

Hjernens utvikling i løpet av tenårene er uferdig og kan spille en rolle i mindreårige drikker. Forståelse av sammenhenger mellom handlinger og konsekvenser er ikke helt utviklet i denne alderen. I tillegg kan endringer i hjernens utvikling i ungdomsårene spille en rolle i hvorfor tenåringer forfølge risikabel atferd og finne glede i alkoholens virkninger på kroppen. Tenåringer kan ofte tåle mer alkohol enn voksne før følelsen dens effekter, ytterligere forklare hvorfor stadig drikking skjer i denne aldersgruppen.

Effekt på atferd

Mindreårige drikker setter tenåringer mer utsatt for en rekke av høy risiko aktiviteter. Alkohol spiller ikke bare en rolle i ungdoms selvmord og kjøretøy dødelighet, men også i seksuell helse, ifølge en 2003 rapport fra National Institute of Alcohol Abuse og alkoholisme. De er mer sannsynlig å ha usikker sex, og har flere partnere, noe som resulterer i høy risiko for seksuelt overførbare infeksjoner og svangerskap. Alkoholbruk kan også øke en tenåringens sjansene for å bli seksuelt misbrukt.

Kognitive og psykiske effekter

Virkningene av alkohol på hjernen er betydelig. Mindreårige drikker kan negativt påvirke den viktige hjernens utvikling oppstår i løpet av tenårene. Selv små kognitive effekter kan ha en betydelig innvirkning på unges evne til å gjøre det bra på skolen og i sine karrierer. Alkohol kan også endre hjernens struktur i denne alderen, påvirker hukommelse og læringsevne. Disse svekkelsene kan vare inn i voksen alder, selv om alkoholforbruk er avviklet.