Hvordan forbedre sirkulasjon etter Kneprotese

December 24

Kneprotesekirurgi er en av de mest invasive og komplekse surgeries en person kan ha, og krever en god del rehabilitering. For det meste, selv om mengden av smerte og arbeidet som er involvert ved pasienten, kneprotese prosedyrer er meget vellykket. En av de vanligste komplikasjoner av kneprotesekirurgi er dårlig sirkulasjon. Å vite noen enkle trinn for å forbedre sirkulasjonen i kneet kan hjelpe fart på utvinningen.

Bruksanvisning

Hvordan forbedre sirkulasjonen etter Kneprotese

1 Bruk din kompresjonsstrømpe inntil legen gir deg greit å ta den av. Dette strømpe er laget for å forbedre sirkulasjonen i dårlig etappe, og bruker det som instruert er kritisk.

2 Begynn fysioterapi så snart som mulig og opprettholde regelmessige besøk til du blir klarert av legen din til å slutte. Fysioterapeuter er opplært til å hjelpe deg i din helbredelsesprosess, som omfatter tett oppfølging av sirkulasjon i bena.

3 Exercise. For å få blodet flyter og holde den flyter i skiftes kneet, må du sørge for at du holder den i bevegelse. Fysioterapi vil sikre dette, men egentrening de tildeler deg å gjøre er like kritiske.

4 Bruk varmt vann for å øke blodgjennomstrømningen. Et godt valg er en badestamp --- men sørg for og få orden fra legen din først. Din snittet må være fullstendig frisk, og du må sjekkes før du utsetter erstattet kneet til eventuelle bakterier.

5 Øke sirkulasjon med vannterapi, eller øvelser i vannet. Dette er en utmerket måte å øke blodsirkulasjonen. Du har alle fordelene ved trening for kneet, med liten eller ingen stress. Igjen, være sikker på at dette er klarert av legen din før du begynner.

6 Få en massasje. En profesjonell massasje på musklene over og under erstattet kneet så ofte du har råd til det vil kraftig forbedre sirkulasjonen og øke utvinningsgraden. Selv om du gjør det selv, masserer muskler og kjøtt er en utmerket måte å forbedre sirkulasjonen.

Hint

  • Følge instruksjonene fra legen din og fysioterapeut er den sikreste måten å gjøre en rask utvinning.
  • Hvis du skulle miste følelsen i benet, eller om fargen på tærne eller leggen bør slå blåaktig, må du oppsøke lege umiddelbart.