Negl helsemessige problemer

May 16

Negl helsemessige problemer


Overvåking neglene kan være avgjørende for helsen. Den farge, tekstur, form og styrke neglene avslører mye om din fysiske velvære. Plutselige endringer i utseendet på neglene kan indikere en underliggende medisinsk tilstand. Når du oppdager problemer tidlig, kan du få behandling umiddelbart. Riktig neglepleie og et sunt kosthold bidra til å forhindre mange spiker problemer og samtidig opprettholde spiker helse.

Gul Nail syndrom

Når neglene blir gule, slipper seg fra neglesengen og synes tykkere enn normalt, kan du ha gul spiker syndrom. Denne tilstanden, utløses når lymfesystemet og lungene har problemer fungerer riktig, oppstår vanligvis i løpet av middelalderen. Bena kan virke hoven, og hyppige episoder av bronkitt eller lungebetennelse er ikke uvanlig. Den forvrengt utseende på neglene er vanskelig å slette, selv når hevelse og luftveisproblemer blir behandlet. Bruk av vitamin E til negler eller ta vitamin E tilskudd kan bidra til å forbedre negler 'utseende.

Spoon Nails

Spoon negler, også referert til som Koilonychia, er en tilstand som gjør negler ligne skjeer. Neglene er flat og blusse opp og ut i kantene. Tilstanden er arvelig, men kan også være forårsaket av traumer til neglene, hyppig biting av negler og underliggende medisinske tilstander, som for eksempel anemi. Bruk av kjønnende produkter til de berørte negler er ikke anbefalt, men med legen din godkjenning, kan overlegg brukes til å dekke de forvrengte negler.

stol infeksjoner

Den vanligste negl infeksjon, paronychia, starter ved kanten av negl, og kan til slutt spre seg til finger. Den smertefulle tilstanden kan komme med hevelse, rødhet og puss oppbygging. Spiker infeksjoner kan utløses når du utsetter hendene til fuktige forhold eller ikke praktiserer god hygiene. Hvis du behandler det tidlig, kan spikeren gjenopprette. Sug spikeren fire ganger om dagen i en enda blanding av varmt vann og antibakteriell såpe for en beroligende effekt. Legen din kan behandle tilstanden med medisin, kan han tømme pus fra spiker, eller han kan fjerne spiker.

hvit Nails

Hvite negler, også kjent som leukonychia, kommer i tre forskjellige varianter. Alle variantene er preget av negler som har mistet sin åpenhet og blir misfarget, enten helt eller delvis. Tilstanden er arvelig, men kan også være forårsaket av høy feber, spiker biting, luftveisinfeksjoner og tuberkulose. Du kan bruke neglelakk for å forbedre sitt utseende. Et kosthold rikt på grønnsaker, korn og nøtter, og ta et daglig sink supplement, kan bidra til å eliminere misfarging.