Om Rullestol Øvelser

February 9

Om Rullestol Øvelser


Ofte de i en rullestol oppleve betydelig stress i nakke, skuldre og rygg etter en hel dag. Rullestol øvelser lindre mye av smerten ved å øke et individs styrke og vedlikeholde, ikke bare muskel tone, men også fleksibilitet. Jo mer bevegelse man har da i rullestol, jo bedre suksessen han vil ha med vektkontroll innsats og fordøyelsen. Best av alt, rullestol øvelser er gode humør boosters.

Motstand

Styrketrening bidrar til å bygge styrke. Motstandstrening er ikke noe mer enn å strekke band som gir motstand. Disse øvelsene er spesielt rettet mot overkroppen og beina. Resistance band kan brukes til leg extension, nedtrekk, trunk rotasjoner og skulder rotasjoner. Et individ bør velge bandene mest egnet for sitt utviklingsnivå. Bandene er relativt billig og gir middels, høy og lav motstandsnivåer.

yoga

Praksisen med yoga er gunstig for både mental og fysisk lettelse. Det er yoga klasser som er utviklet spesielt for dem i en rullestol. Den involvert i yoga bevegelse forbedrer fleksibiliteten i kroppen og forbedrer ånden. De spesielle yoga klasser for rullestol bundet enkeltpersoner bruker yoga posisjoner designet spesielt for de med fysiske funksjonshemninger. Yoga gir god trening for selv sterkt funksjonshemmede personer.

Styrke

Manualer er stor for styrketrening. Personer i rullestol kan også bruke frie vekter eller treningsmaskiner. De som begynte med motstand band finner at de til slutt vil flytte til en vanskeligere form for trening. Styrketrening med vekter gir neste nivå i rullestol øvelser.

Treningssentre

Bli med et treningsstudio sikrer et vanlig sted for en fin trening. Med mer oppmerksomhet til behovene til funksjonshemmede personer og viktigheten av trening for helse, har treningssentre for personer med funksjonshemninger i gang over hele landet. Utformingen av maskinene i gym er spesielt for fleksibilitet i bruk. Seter svinge ut og fotstropper er tilsatt for å holde bena på plass mens individer trygt bruke romaskinen eller brystpress.

Danse

Dans er en av de beste rullestol øvelser og ofte, for de som elsker musikk og fellesskap, det mest gøy. Når han kom til en rullestol dansegruppe for å få trening, vil en deltaker finne at det er mange forskjellige typer. Fleksibilitet trening oppnås gjennom overkroppen bevegelse. Det er mulig å få en rask cardio trening hvis noen ikke er begrenset til en elektrisk rullestol. Partner dans er også en mulighet i enkelte klasser.

Sports

Rullestol idretter er også gode måter til mix fysisk form av rullestol øvelser med sosialt samvær. Lag for idretter som rullestol basketball har blitt etablert over hele landet siden det første spillet i 1946. Det finnes flere forskjellige nivåer av klassifisering basert på mengden av funksjonshemming. Rullestol løpene er det ultimate for det kardiovaskulære systemet og overkroppen styrke.

stretching

Stretching bør være en del av alles dag, ikke bare de i rullestol. Tøyningsøvelser forberede musklene for alle typer styrketrening. Det opprettholder også fleksibiliteten og elastisiteten av musklene. Gjennom hele dagen, stretching rullestol øvelser redusere bygget opp stress på musklene og bidra til å redusere smerter og press.