Hvordan lage Finne en Vein Easy

March 25

Hvordan lage Finne en Vein Easy


Finne en levedyktig vene for injeksjoner eller IV kan være en av de vanskeligste oppgavene for begynnelsen sykepleierstudenter, samt en erfaren phlebotomist. Alle som har lidd gjennom mange nålestikk vet hvordan det er når venene ikke vil samarbeide. Mange faktorer kan gjøre å finne årer vanskelig som blodtrykk, kroppstemperatur og hudtype. Men det er visse ting du kan gjøre for å øke sannsynligheten for venene "spratt" og gjør stikker lett.

Bruksanvisning

1 Knyt en tourniquet på toppen av underarmen. Det bør være stramt nok til å gjøre en liten innrykk i huden, men ikke for stramt der den kutter sirkulasjon. Hvis årer fortsatt ikke blir synlige, slipper tourniquet på toppen av armen, og gjøre det på underarmen. Hvis du bruker en tourniquet, ikke la den stå på i mer enn ett minutt.

2 Ta en varm, fuktig klut og pensle vene området. Varme vil hjelpe blodsirkulasjonen øker og gjør årer mer fremtredende.

3 Bruk en maskin som en Acuvein som vil lyse årer under huden ved skinner lys på et område av huden.

4 Øk væskeinntaket før du går inn for å ha blod trekkes. Å være dehydrert vil redusere blodstrømmen og gjøre å finne en blodåre vanskelig. Unngå sukkerholdige drikker, drikk vann, Gatorade eller pedialyte.

Hint

  • Pass på når tegning blod, du bruke hansker, og du rengjøre området skikkelig med alkohol rapper.