Hvordan bli kvitt arr naturlig

December 26

Arr kan være pinlig. Hvis du har arr som du ønsker å bli kvitt, kan du ha blitt fristet til å snakke med en plastisk kirurg. Før du går til det ekstreme for å ha kirurgi, som vil bare lage nye arr i en mindre opplagt sted, må du prøve noen naturlige måter å helbrede arr. Du kan bli kvitt arr, eller i det minste redusere deres utseende, med noen få naturlige teknikker. Disse teknikkene er ikke vanskelig, men du trenger å feste med dem før du merker bedring.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt arr naturlig

1 Åpne vitamin E kapsler og gni oljen på arret daglig, mens det er healing. Dette vil bidra til å helbrede bedre og med mindre synlige arr.

2 Masser arret på en jevnlig basis når såret er lukket. Dette bidrar til bedre blodtilførselen til området. Fortsett å massere arret på regelmessig basis i flere måneder.

3 Hold arr dekket når du er i solen. Strålingen fra solen kan føre til arrvev å bli misfarget. Du må unngå soleksponering for omtrent et år.

4 Dekk arret med silikon ark når ikke behandle den, forutsatt at såret er lukket. Silikon ark kan bidra til å lette farging av arret. De kan også bidra til å lindre kløe og smerter som kommer som arret fortsetter å helbrede.

5 Lag en essensiell olje behandling for arr. Sette ca. 30 dråper av lavendel essensielle olje i den lille beholder. Tilsett olje fra 10 av de vitamin E kapsler, o 1 ss. hvetespirer olje, og 1 ss. rose hip frø olje. Bruk Popsicle pinne for å røre disse godt sammen.

6. Bruk en liten bit av oljeblanding på arret, gni den mot arret. Gjenta denne prosessen opp til fire ganger om dagen.

Hint

  • Husk at noen arr ikke vil forsvinne helt, men disse trinnene vil bidra til å gjøre dem mindre synlige.
  • Jo tidligere du starter behandling etter at såret har grodd, jo mer sannsynlig vil det være at du vil være i stand til å forbedre eller eliminere arrdannelse.
  • Beskytt arret fra ytterligere skade. Hvis du re-skade området, vil du ha mindre suksess i å bli kvitt arrene.
  • Test alltid et område av huden din før du bruker essensielle olje til arret. Noen mennesker er allergiske for disse oljene. Ikke bruk den essensielle oljen behandling hvis du utvikle en reaksjon når du tester huden din.
  • Bruk aldri tobakk mens behandling arr. Det vil gjøre det vanskeligere for arr å helbrede.
  • Alltid snakke med legen din før du begynner å behandle arr.