Ubalanse i blodsukkernivået

April 26

Ubalanse i blodsukkeret kan føre til mange ubehagelige symptomer og tar en toll på helsen din. Enten sukker er for høyt eller for lavt, eller beveger seg mellom de to ytterpunktene, vil kroppen må jobbe hardere for å forbli fungerer normalt. Vet symptomer og behandling tilgjengelig for blodsukker ubalanse.

typer

Når sukker nivåer er for høyt, det kalles hyperglykemi. Hypoglykemi er når sukker er lav.

Egenskaper

Normal blodsukker (sukker) nivåer varierer fra 100 til 150 mg / dl, ifølge American Diabetes Association.

symptomer

Ifølge ADA, lav blodsukkernivået forårsake skjelvinger, tretthet, irritabilitet, svimmelhet og noen ganger tåkesyn og kvalme. Ifølge endocrineweb.com, kan for høy, og en person opplever tørst, tretthet, sult og andre symptomer forbundet med diabetes.

Behandling

Kosttilskudd endringer, muntlig medisiner og noen ganger insulin brukes til å behandle pasienter med høy eller lav glukosenivå assosiert med diabetes.
Ikke-diabetikere lider av sporadiske anfall av lavt blodsukker kan få rask lindring ved å spise. Egnede snacks inkluderer ost og kjeks eller frukt skiver (eller juice) og ost. Langsiktige endringer i kostholdet for å legge til hyppigere, små måltider også hjelpe.

betraktninger

Svingninger i blodsukkeret i løpet av dagen er normalt. Trening, matvaner og selv stress kan påvirke nivåer. Når symptomene blir merkbare, men du bør alltid snakke med en lege.