Topp 10 Pulsmåler

January 9Pulsklokker opprinnelig bare holdt orden på en puls, men nyere modeller kommer med trening-spesifikke "pods", som sporer plassering, avstand, hastighet og posisjon avhengig av type trening, og overføre informasjonen til pulsmåleren . Når du kjøper en pulsklokke, er det viktig å sørge for at det passer godt, enten på brystet eller håndleddet; at avlesning er tydelig og lett å lese; og at batteriet er utskiftbart.

Polar FT60

Polar FT60 måler pulsen din mot målet hjerte priser, og gir deg beskjed hvis du trener for hardt. Workout data er lett å vurdere, og du kan bytte batteriet selv. Valgfri GPS og Foot Pods er tilgjengelige. Imidlertid ikke FT60 ikke tillate deg å laste opp treningsdataene til en datamaskin.

Timex Personal Trainer T5G971

Timex Personal Trainer T5G971 er en pålitelig og lave kostnader hjerte monitor. Den måler puls og forbrente kalorier. Displayet er stort og lett å lese, og du kan bytte batteriet selv. Manualen er ikke veldig nyttig, men.

Den Omron HR-100C

Den Omron HR-100C er en svært lav pris, pålitelig hjerte monitor. Den sporer hjertefrekvens og har en alarm som lyder hvis kursen går for høyt eller for lavt. Det er slitesterkt og enkelt å sette opp. Men det betyr ikke spore kalorier brent, og noen ganger er inkonsekvent.

Timex Easy Trainer T5G941

Timex Easy Trainer T5G941 er et annet lavkost enkel pulsklokke som scoret bra i uavhengige tester. Det sporer ikke treningssoner eller kalorier, men er lett for nybegynnere å bruke. Målingene kan noen ganger være uberegnelig når brukeren hviler.

Polar FS1

Polar FS1 bruker en brystbelte for å spore pulsen; noen brukere finner brystbelte vanskelig å bruke. Hjertesoner er programmerbare. Ulempen til Polar FS1 er at hele enheten må sendes bort for å ha skiftet batteriet.

Mio Motiva

Mio Motiva er en klokke-lignende pulsklokke som ikke krever bruk av en brystbelte. Fordi du må slutte å trene for å sjekke pulsen, men det gir ikke kontinuerlig data. Mio Motiva er nøyaktig og sporer kalorier samt hjertefrekvens.

Polar F6

Polar F6 er en middels priset pulsmåler i stand til å opprette en personlig treningssone for brukeren. Data kan lastes opp til en datamaskin, og det er lett å bruke. Den største ulempen er at du må sende enheten bort for å skifte batteri.

Suunto T4C

Suunto T4C sporer ikke bare puls, men også energi og oksygenforbruk og treningseffekt. Det følger med programvare for å hjelpe deg med å analysere dataene, samt valgfrie pods. Noen brukere finner problemer med bakgrunnsbelysning.

Polar F11

Polar F11 pulsmåler gir konstant tilbakemelding på pulsen, kaloriforbruk, og treningstid. Fordi det er vanntett, kan den brukes ved svømmere. Displayet er lett å lese. Dens en ulempe er at du må sende hele enheten til batteribytte.

Garmin Forerunner 305

Garmin Forerunner 305 er en GPS-mottaker som også inneholder en pulsklokke. På grunn av sin GPS-funksjonen, låter det avstand, tempo og fart. Dataene kan lastes opp til en datamaskin, og programvaren kan du analysere dine treningsøkter.