Hva er fordelene med opplæring i boksing sko?

March 11
Hva er fordelene med opplæring i boksing sko?

Kjøpe nytt utstyr hver gang du tar opp en ny idrett kan tappe deg økonomisk. Det er fristende å skimp på elementer som spesialiserte sko til du er sikker på at du kommer til å nyte sporten. Men iført boksing sko under trening kan hjelpe deg med å forbedre fotarbeid, en viktig del av boksing. Boksing sko eksisterer for å hjelpe deg å flytte raskere; de skal føle seg som en andre par av huden, men med mer støtte. Du kan finne boksing sko for både menn og kvinner.

Vekt

Boksing sko veier mindre enn mange joggesko. Dette hjelper boksere gå lett på føttene og endre retning og holdning ofte, en viktig del av boksing. Boksing sko bør føle at du ikke bruker sko i det hele tatt. De fleste boksing sko er laget av lett lær eller semsket skinn.

Traction

Boksing sko har ofte en tynn gummisåle som hjelper deg å opprettholde trekkraft uten å holde deg for hardt i bakken. Sko med en slitebane som gir veigrep selv om svetten gjør ringen glatt under trening. Boksing sko kan ikke ha en innebygd bue, som mange joggesko.

Støtte

Boksing sko kommer i både høy-top, mid-top og lav-top versjoner. Den høye-top sko gi mer støtte og beskyttelse til ankelen og nedre leggen. Noen boksere foretrekker lav-top sko for trening, siden de gir større mobilitet.

puste~~POS=TRUNC

Bokse sko tillater svette å fordampe fra føttene fordi de har permeabilitet, noe som betyr at væske passerer gjennom dem lett. Selv om denne egenskapen gjør dem upraktisk for bruk utenfor, hvor noe vann du går gjennom vil trenge inn i skoen, det holder føttene kjøligere og tørrere i ringen. Noen boksing sko har mesh vinduer som forbedrer pusteevne.