Helseproblemer fra å drikke lettbrus

February 2
Helseproblemer fra å drikke lettbrus

Mange slår til diett brus for å få deres kullsyreholdig drikke fix uten kalorier som høy-kalori brus bringer til bordet. Men forskning viser at diett brus er ikke godartet og kan føre til betydelige helseproblemer hvis de spises ofte. Fra øker risikoen for slag til å fremme fedme, er det en rekke alvorlige helseproblemer av å drikke lettbrus for å være klar over.

Stroke

Hjerneslag er en av de beste årsakene til død av voksne som bor i USA, melder Stroke Center. Opprettholde en sunn vekt og spise et hjerte sunt kosthold kan hjelpe deg å redusere risiko for slag. Å drikke lettbrus øker jevnlig risikoen for slag med nesten 50 prosent, forskning presentert på februar 2011 International Stroke Conference funnet.

fedme

Fedme er et alvorlig helseproblem som bidrar til type 2 diabetes, hjertesykdom og demens. Ifølge American Council on Science and Health, drikker lettbrus øker fedme risikoen mer enn gulping the real deal. Å drikke to bokser per dag øker fedme risikoen med mer enn 55 prosent. Hvis du har problemer med å håndtere din vekt, erstatte diett brus med vann, noe som er naturlig calorie gratis.

osteoporose

Hvis du er bekymret for helsen til bein - og skjelettsykdommer osteoporose - det kan være lurt å kutte diett brus fra kostholdet ditt. Duke University lege Thomas Weber påpeker en sammenheng mellom cola forbruk og lav beinmasse. Syren og fosfor i mørke Colas lekke kalsium fra skjelettet, noe som bidrar til lav bentetthet og osteoporose. Men legger Weber at forskningen linking brus og osteoporose er ennå ikke klart, og bemerker at moderat diett brus forbruk ikke kan skade ryggmargen.

Metabolsk syndrom

Metabolsk syndrom er en samling av symptomer, inkludert stor midje størrelse og lav HDL kolesterol, som i betydelig grad øke risikoen for å lide av et hjerteinfarkt eller hjerneslag. Drikker bare en brus per dag øker risikoen for metabolsk syndrom, Science Daily stater. De legger til at sammenhengen mellom brus og metabolsk syndrom var de samme for sukkerholdig eller diett versjoner.