De vanligste stedene for kroppen å lagre overflødig fett

November 11
De vanligste stedene for kroppen å lagre overflødig fett

Lagre fett på visse steder er frustrerende og kan føre til selvbevissthet. Spot reduksjon er ideen om at du kan smelte bort fett på ett sted på kroppen din ved å gjøre en bestemt oppgave over og over. Selv om dette kan bidra til å tone musklene under, vil det ikke gjøre mye for selve fett. Denne er dedikert til aerobic aktivitet, som brenner kalorier effektivt. Flere steder på kroppen har en tendens til å lagre fett lettere enn andre.

Mage

Kanskje den mest populære regionen utsatt av overflødig fett er magen. Ifølge MayoClinic.com, menn har en høyere tendens til å lagre fett i dette området enn kvinner. Problemet med dette fettet er at det pakker seg rundt vitale organer i kroppen. Dette alene er en risikofaktor for slike forhold som type 2 diabetes, høyt blodtrykk, søvnapné og høye triglyserider. Deep magefett av denne art kalles visceralt fett.

Hofter, rumpe og lår

Hofter, rumpe og lår pleier å være lagringssentre for fett hos kvinner mer enn menn. Å ha denne overflødig fett er ikke like skadelig for helsen som magen fett fordi det er underhudsfett. Underhudsfett ligger rett under huden.

Bære ekstra lavere kroppsvekt er kjent som å ha en pæreformet kropp. Når vekten er lagret i overkroppen, det kalles et eple form. Fett spesielt funnet på sidene av hoftene nær øvre lår er ofte referert til av slang term saddle poser.

kalver

Kalvene består av gastrocnemius og soleus muskler, og de bor rett under knærne på baksiden av bena. Når de ikke er tonet, har fett en tendens til å bygge opp her. Dette er ofte referert til som å ha cankles, noe som betyr at fett av kalver og ankler.

armer

Armhulene har en tredelt muskelen kalles triceps. Når de er godt utbygd, avgir de en hesteskoform. Når de er ubetinget, fett bygger ofte opp her. Dette fettet har også en tendens til å bygge opp i armhulen området.

Tilbake

Baksiden er et felles nettsted for fett for å bygge opp hos begge kjønn. Dette fettet finner sted i de øvre og nedre områder likt. Hos kvinner er øvre del av ryggen fett ofte referert til som BH overheng.

Sider

Sidene av magen inneholder diagonale formede musklene kalt obliques. Disse fungerer å rotere og vri overkroppen. Fat bygger ofte opp over disse musklene, og det er referert til som kjærlighet håndtak.

Bryst

Menn og kvinner både har muskler i brystet kalt brystmusklene. Når menn ikke utøve og holde disse musklene tonet, har de en tendens til å få vekt i brystkassen. Dette fører til flabbiness som er referert til som mann bryster, moobs eller mann bryster.