Home Care for eldre i Port Charlotte, Florida

July 28

Home Care for eldre i Port Charlotte, Florida


I hjemmet omsorg tilbyr verdig bekvemmelighet til eldre, slik at de kan forbli i sine egne hjem og får hjelp med husarbeid, medisiner, mat og mer. Flere limt og forsikret yter kvalitet i hjemmetjenesten finnes i og rundt Port Charlotte, Florida, og mange la klienter og familier velge en omsorgsperson fra en pre-screenet bassenget. Medicare, kan veteraner fordeler eller helseforsikring dekke noen eller alle utgifter av hjemmetjenesten, og de fleste byråer som serverer eldre har kompetanse i å navigere finansieringsprosessen.

håper PACE

Programmet for All-Inclusive Care for gamle er en føderal Medicare-støttet program for seniorer. Håper PACE (hopepace.org) serverer seniorer i Port Charlotte, og tilbyr tjenester som omfatter medisinsk behandling, gruppetilbud, måltider og transport. De fleste aktiviteter, for eksempel mosjon og kunst programmer og kjæledyr terapi, krever seniorer til å besøke Hope PACE Center. Noen enrollees må kanskje betale en månedlig premie, avhengig av Medicare valgbarhet.

Granny Nannies

Granny Nannies (grannynannies.com), en franchise i Port Charlotte med en stab av sertifiserte sykepleie medhjelpere og hjem helse hjelpere, tilbyr rundt-the-clock, i hjemmetjenesten eller besøk som varer noen timer per dag. Granny Nannies utføre rutine tjenester, for eksempel måltid forberedelse, generell veiledning og lys rengjøring, og har plass til intensive behov, for eksempel bading og fôring. Medicare eller veteraner fordeler kan bidra til å dekke kostnadene for tjenester levert av Granny Nannies.

Visiting Angels

Visiting Angels (floridahomecare.net) tilbyr et komplett spekter av tjenester tilpasset behovene til senior klient og familiemedlemmer, fra grunnleggende ærender og måltid forberedelse til mer omfattende omsorg. Sleep omsorg omfatter valg av enten en sovende sentralbord eller en ledsager som fortsatt er våken for å ta natta behov og nødhjelp. Visiting Angels har også 24-timers online tilgang til omsorgspersonenes daglige statusrapporter for klientens fysiske, mentale og emosjonelle tilstand. Medicare eller veteraner fordeler kan bidra til å finansiere disse tjenestene.

Senior Companion Care

Grunnlagt av en kamp veteran, Senior Companion Care (seniorcompanioncare.com) utmerker seg med sine taleferdighet i veteraner fordeler som, som Medicare, kan bidra til å finansiere tjenester. Selskapet oppfordrer kundene til å være aktive i sine lokalsamfunn, og tilbyr et komplett utvalg av i hjemmet tjenester for å møte behovene til de som er relativt uavhengig, samt kunder som trenger kontinuerlig tilsyn. Ligger i Fort Meyers, Senior Companion Care-tjenester alt Port Charlotte.

Hjem stedet

Betjening av alle Charlotte County, Home stedet (homeinstead.com) er en franchise nettverk av lokalt eid og operert i hjemmet pleie etater. Det tilbyr nonmedical omsorg - inkludert husarbeid og medisiner påminnelser - så vel som akkompagnement til religiøse tjenester eller kulturelle arrangementer. Andre tjenester inkluderer rundt-the-clock omsorg for Alzheimers pasienter som ønsker å bo hjemme. Priser varierer, og Home krever i stedet en minimumstjeneste periode på tre timer per dag. Medicare eller veteraner fordeler kan bidra til å finansiere kostnadene ved hjemmefra istedenfor omsorg.