Washington State Basic helseplan Kvalifikasjon

February 28

Washington State Basic helseplan Kvalifikasjon


The Washington State Basic helseplan (WSBHP) er en helseforsikring plan beregnet for lav inntekt voksne og familier som ikke får helseforsikring gjennom jobben sin. Programmet fungerer ved å gi statlige subsidier for å redusere kostnadene for private helseplaner for kvalifiserte mottakere. Programmet startet i 1987 og ble laget et fast innslag av statlig helsevesenet seks år senere.

grunn~~POS=TRUNC krav

Den primære krav til valgbarhet i WSBHP er Washington state bosted og lav inntekt. For å kvalifisere må du kunne bevise at du er en fastboende og har en inntekt på 200 prosent eller mindre av de føderale retningslinjer fattigdom. Denne inntekten varierer etter år og ifølge ekteskapelig og foreldrestatus. Gjeldende retningslinjer finner du på nettstedet for US Department of Health and Human Services. Som i 2009, den føderale fattigdoms retningslinje for en familie på tre var en årlig inntekt på $ 18,310. Ved WSBHP beregninger, må det familiens årlige inntekt være $ 36 620 (200 prosent av retningslinje) eller mindre for å kvalifisere seg.

diskvalifikasjon

Heltidsstudenter som er i USA på et studentvisum er ikke kvalifisert for WSBHP. Alle som er kvalifisert for Medicare eller mottar Medicaid tjenester er ikke kvalifisert for Basic helse-programmet. Institusjonaliserte individer er heller ikke kvalifisert for tjenesten.

Venteliste

Programmet er svært ettertraktet, og er begrenset av tilgjengelige midler av staten. På grunn av dette, ikke lenger godtar programmet nye programmer, selv fra de som oppfyller retningslinjene. For å melde, må du sende ditt navn til en venteliste. Som midlene blir tilgjengelige, er folk på ventelisten sendes søknad materialer i den rekkefølgen deres navn ble skrevet inn på listen. Per mai 2010, venteliste for dette programmet var mer enn 100.000 mennesker.

unntak

Søkere til Basic helseplan som oppfyller kravene og er fosterforeldre, personlig pleie arbeidere, medlemmer av stamme sponsede kontoer eller de med visse militære eller skattefradrag kvalifikasjoner og tidligere Basic Health Plan-medlemmer som oppfyller bestemte krav kan få lov til å hoppe over vente liste. Hvis du tror du kan møte noen av disse kriteriene, sjekk WSBHP hjemmeside for mer informasjon eller ring 1-800-660-9840.

alternative alternativer

På grunn av den ekstremt lang venteliste, tjenestemenn ved den grunnleggende helseplan anbefale å kontakte avdeling for helse og sosiale tjenester (DSHS) eller Office of Forsikring kommissær for Washington State. Washington har også et reseptbelagt legemiddel program og et barneprogram som kalles Apple Health for Kids. Kontaktinformasjon til hver av disse ressursene, samt guider til shopping for helse dekning kan bli funnet på vanlige spørsmål i WSBHP nettstedet.