Hydrogenperoksid Therapy for Thin & Dry Skin

August 16

Hydrogenperoksid Therapy for Thin & Dry Skin


Hydrogenperoksid (H2O2) er brennbart, luktfri, fargeløs væske (sammensatt av oksygen og vann) brukes som en hud antiseptisk og såret healer. Når anvendt på en skrape eller skjære, er den intense boblende dokumentert produktet av oksygen som blir gitt ut og bakterier ødelegges. Våre organer produsere også hydrogenperoksid for å ødelegge ødelegge skadelige sopp, bakterier og virus. Hydrogenperoksid bringer lindring til ubehag for tynn, tørr hud utsatt for irritasjon.

Hydrogenperoksid Lindrer Tynn, tørr hud

Tørr, tynn hud (xeroderma) er en ubehagelig hud tilstand som ofte oppstår på lår, mage, armer og ben. Symptomer på xeroderma inkluderer grove, tørre flekker av flasser hud (det ytterste laget av huden), sprekker i huden, rødhet og smerte og kløe. Tørr hud forekommer om vinteren når uteluften er kald og oppvarmet luft inne mangler fuktighet. Tørr hud oppstår også etter over eksponering for sollys eller gaver som et symptom på sykdom eller reaksjon på medisinering.

Xerotic eksem, også kjent som vinter kløe, er en hud tilstand som først presenterer som tørr, tynn hud og deretter blir til eksem. Eldre mennesker opplever ofte denne tilstanden som presenterer som kløende, smertelig sprukket hud. H202 bad er et nyttig verktøy for å takle dette irriterende medisinsk forekomst.

Legg ekstra oksygen til badevannet ved å tilsette hydrogenperoksid. Forfriskende som regnvann, tillegg av H2O2 later tørr hud hydrert og kroppen forynget. Antiviral, antibiotika og anti-sopp, hydrogenperoksid (H202) er gunstig for en rekke hudsykdommer og hudinfeksjoner. Legg en halv halvliter hydrogen peroxide å varme badevannet for å glatte og berolige irritert hud. (Den helbredende vannet fra "mirakel" våren i Lourdes, Frankrike er veldig sterkt mettet med hydrogen peroxide.)

En enkelt halvliter mat grade hydrogen peroxide (35 prosent løsning) inneholder tilsvarende 130 halvlitere med rent oksygen. De fleste løsninger tilgjengelig på lokale butikker og apotek inneholder en 3 prosent løsning, lik ca 10 halvlitere med oksygen.

Den menneskelige kroppen krever H2O2 For Survival

Cellene (hvite blodlegemer) i våre organer som er ansvarlige for å bekjempe fremmede inntrengere og smitte produsere hydrogen peroxide og bruke den til å bekjempe den fornærmende materialet. Evnen til våre organer for å produsere hydrogen peroxide er avgjørende for å opprettholde livet. Vitamin C er brukt av kroppen for fremstilling av hydrogenperoksyd. Hydrogenperoksyd i sin tur stimulerer produksjonen av prostaglandiner. Lactobacillus, finnes i skjeden og tykktarm, produsere hydrogen peroxide, ødelegge skadelige virus og bakterier som hindrer blære infeksjoner, tykktarm sykdom, vaginitis og en rekke andre plager.

Hydrogenperoksid Applications

Hydrogenperoksid har hatt bred medisinsk bruk siden begynnelsen av det 19. århundre, hvor det var en av de eneste rettsmidler effektive i behandling av syfilis. H202 ble også brukt til å behandle vanlige sykdommer i tid, inkludert tyfoidfeber, magesår, astma, kolera, tuberkulose og kikhoste. Moderne helse utøvere anbefaler hydrogenperoksid som am effektiv behandling av Herpes Simplex, insektbitt, Candida parasittinfeksjoner, periodontal sykdom, koldbrann, vorter, gingivitt og vorter. Det renser hudens overflate, ødelegge bakterier, virus og sopp som forårsaker infeksjoner.