Hvordan legge en Vaporizer Whip

August 2

Laste vaporizer pisk riktig måte for å få de beste resultatene når du bruker din fordamper. Vaporizer pisker består av et munnstykke og plastrør, som huser en kupé for urter å fordampe. Enden motsatt munnstykket på den pisk også inneholder en skjerm, som gjør at varmen fra fordamperen til å passere gjennom produksjonsrøret. Fyll pisk ordentlig ved hjelp av vakuumteknikk, og begynne å fordampe dine favoritt urter på mindre enn to minutter.

Bruksanvisning

1 Grind urter grundig med en urt jeksel. Plasser urter i bunnen av jeksel, plasserer toppen på den og deretter rotere hver ende av sliper med begge hendene i motsatte retninger. Tømme ut innholdet i jeksel på et bord eller en flat overflate.

2 Sett munnstykket på vaporizer pisk inn i munnen din, slår den andre enden over haugen av urter og deretter inhalere å trekke urtene inn i kammeret. Den luft som trekkes gjennom røret vil fylle kammeret med urter ved hjelp av vakuumtrykk.

3 Pakk urter ned i fordamperen pisk kupé med en blyant viskelær tips. Gjenta prosessen til urten rommet er 1/3 til 1 / 8th full, avhengig av urt og preferanser.