Hvordan holde lår mot slitasje

November 19

Ingenting kan ødelegge dagen din som gnagsår mellom lårene. Den kontinuerlige rubbing av huden mot huden vil føre til gnagsår og vil føre til blemmer utviklings. Denne huden kan gjøre det svært vanskelig å gå og selv å sitte. Den beste måten å ta vare på dette problemet er å hindre at lårene fra gnagsår i første omgang. Enten du er iført shorts eller et skjørt, må du ta visse forholdsregler for å holde lårene fra gnagsår. Følg disse trinnene for å forhindre gnaging og holde smertene unna.

Bruksanvisning

Forhindre Lår det slites

1 Sett på en løs par shorts eller skjørt å bære. Når materialet er stramt rundt låret og huden rundt tett materiale er rubbing sammen, vil dette fremskynde prosessen med gnagsår.

2 Dryss rikelig mengde baby pulver i hånden din. Gni hendene sammen for å fordele baby pulver mellom begge hender.

3 Gni hendene over eksponert hud på begge innsiden av lårene der de er rørende. Utvide området med om lag en tommers hvor du søker baby pulver. Mens du går mer hud på lårene vil gni sammen og begynne å gnage så er rørende når du står stille.

4 Tørk av overflødig pulver som har fått på klærne. Dette vil bringe oppmerksomhet til innsiden av lårene og gjøre deg mindre sannsynlig å bruke mer pulver senere.

5 Påfør baby pulver som anvist i trinn 3 hver gang du begynner å føle huden på innsiden av lårene begynner å feste når du går.

Hint

  • Bruk en uparfymert babypudder for å forebygge gnagsår på lårene.
  • På en varm dag, svetten rant nedover kroppen din vil skylle av baby pulver og vil resultere i mer gnagsår. Du må kanskje nytt pulver hver time på disse dagene.