Grape Seed Extract Proanthocyanidins & Stroke Recovery

December 17

Grape Seed Extract Proanthocyanidins & Stroke Recovery


Druefrøekstrakt proantocyanidiner (PCOS) fungere som nevrobeskyttende beskytter mot angrep og utvinning av hjerneslag. De beskytter blodkar og er blant de få kosten antioksidanter som effektivt krysser blod-hjerne-barrieren, en barriere som blokkerer eller bremser passasjen av organismer i hjernen. Den mangefasetterte evner av PCOS gi beskyttelse mot slag, høyt kolesterol og frie radikaler.

Identifikasjon

Et slag er et avbrudd av blodtilførsel til hjernen og er den tredje ledende dødsårsak i USA. Flere kvinner enn menn dør av hjerneslag. Men opp til 80 prosent av slag er forebygges og behandles med blant annet tilsetting av druekjerneekstrakt proantocyanidiner til en diett.

Expert Insight

Nylig har en rekke hjerte-og karsykdommer studier oppdaget at oksidasjon av LDL kolesterol er en viktig faktor som fører til åreforkalkning og hjertesykdom. Antioksidant effekten av vitamin E har blitt brukt som en potent depressor av denne oksydasjon. Imidlertid er druekjerneekstrakt PCO bioflavonoid kompleks 50 ganger mer effektiv enn vitamin E som en antioksidant. Vitamin C har også blitt vist å både redusere risikoen og redusere den nevrologiske skader etter et slag. PCO er 20 ganger mer potent enn vitamin C.

typer

Grape seed extract er et velkjent kraftig næringsstoff som tilhører bioflavonoid familien. Det er avledet fra frø og huden av druer, som kan være grønne, røde eller lilla. Tallrike studier viser at druekjerneekstrakt kan dramatisk øke mengden av antioksidanter i blodet. "Proantocyanidin" er ett av navnene som brukes for en potent bioflavonoid (naturlig plante komponenter som styrker og beskytter levende vev) kompleks kjent som procyanidolic oligomerer.

Funksjon

De naturlig forekommende antioksidanter som finnes i druekjerneekstrakt målrette bestemte vev, styrke veggene i blodårene, reduserer risikoen for tilbakevendende aneurismer og hemoragisk slag. PCOS opprettholde blodkaret helse, øke blodtilførsel til hjernen og redusere viskositeten, eller indre friksjon av blod, som er ansett som en viktig faktor for slag. De ytterligere forhindre vaskulær skade ved å styrke blod fartøy vegger.

effekter

PCOS også hindre stickiness av blodplater som kan føre til blodpropp og slag. Pasienter som tar druefrøekstrakt har rapportert redusert blodtrykk og kolesterolnivå. Druekjerneekstrakt gir den mest konsentrerte form for PCO bioflavonoider. PCOS også hjelpe på hjerneslag forebygging og gjenoppretting ved å forbedre blodstrøm, oksygenering og hjelpe i forebygging av tromboemboliske hendelser. PCOS også forbedre blod åreveggen elastisitet og lavere blodtrykk. Ved å bekjempe aterosklerose og hypertensjon, PCOS gi ekstra beskyttelse mot slag.

betraktninger

Frankrike har en av verdens laveste prisene for hjertesykdom. I 1995, en studie publisert i Journal of the American Heart Association viste at seks glass druejuice var så vellykket som to glass vin i forpurre hjertesykdom. Denne studien gir overbevisende bevis for at PCO fra druer, snarere enn alkohol, gir vin beskyttende fordeler. Enten det drue juice, rødvin eller kosttilskudd, og legger til druekjerneekstrakt til en diett har helbredende krefter.