Slik bruker du en Spotter for fallsikring

February 5

Slik bruker du en Spotter for fallsikring


Det er mange forskjellige yrker og situasjoner som folk er utsatt for, som øker sannsynligheten for å opprettholde en alvorlig skade ved å falle. Bygningsarbeidere, vindusvasker og mange fabrikkarbeidere ofte finne seg i stillinger der arbeid i høyden er nødvendig for å fullføre jobben. Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, i 2008, var det 680 dødelig arbeidsplassen faller i USA. Det er flere sikkerhetstiltak som kan iverksettes for å beskytte arbeidere fra å falle slik som rekkverk, seletøy og bruk av spotters.

Bruksanvisning

1 trene alle arbeidstakere godt i området av fallsikringsutstyr, og ulike sikkerhetstiltak. Skissere alle de som er involvert med den aktuelle jobben risiko og skape beredskapsplaner for å bli igangsatt i tilfelle noe går galt. Utføre revisjoner og test arbeiderens kunnskap på en jevnlig basis.

2 Utpeke partnere som en del av en "fadderordning" for å bli brukt som spotters under farlige arbeidstider. Tilordne bestemte folk til å jobbe med hverandre for å være sikker på at det ikke er noen misforståelser.

3 Stå nær partneren din mens han eller hun arbeider i en potensiell fallsituasjon. Du ønsker ikke å hindre deres arbeid pågår, men du ønsker å være nær nok til å reagere i tilfelle de skulle miste balansen.

4 overvåke situasjonen nøye. Kommunisere verbalt og åpent om hva som skjer og hvordan partneren din gjør til enhver tid. Initiere beredskapsplaner bør han eller hun mister sin balanse og begynner å falle.