Hva er Ultram laget av?

January 24

Hva er Ultram laget av?


Leger ofte foreskrive Ultram å avlaste etter kirurgi smerter, leddgikt eller fibromyalgi. Mindre vanlige bruksområder inkluderer behandling av restless legs syndrom, migrene tvangslidelser og for tidlig utløsning.

Betydning

Ultram er en form for tramadol, en syntetisk smertestillende opprettet av tyske farmasøytiske selskapet Grunenthal i 1960 og 1970. Den kommer både i umiddelbar frisetting 50-milligram tabletter og i 100, 200 og 300-milligram utvidet-release tabletter.

Key Ingredient

Den aktive ingrediensen i Ultram er et hvitt, luktfritt pulver kalt tramadolhydroklorid. Den substans, en organisk forbindelse som oppløses i vann og alkohol, blokkerer visse smertereseptorer i hjernen og nervesystemet.

sekundære Ingredienser

Ultram inneholder spormengder av maisstivelse, hypromellose, et vanlig smøremiddel og mat fortykningsmiddel, laktose, magnesiumstearat, et salt som brukes i medisin produksjon, mikrokrystallinsk cellulose, polyetylenglykol: bunnen av mange hud kremer, smøreoljer og avføringsmidler, polysorbat 80, en emulgator ofte brukes i iskrem, natriumstivelseglykolat, en stivelse som bistår i tablett oppløsning, titandioksid, et naturlig forekommende mineral anvendes som et pigment i konditorfarge, og voks.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger av Ultram inkluderer forstoppelse, svimmelhet, kvalme, tretthet og hodepine. Beslag kan også forekomme, særlig i tilfellet med en overdose.

Overdosering dosering~~POS=HEADCOMP symptomene

Symptomer på en Ultram overdose inkluderer blå eller kald hud, pustevansker, søvnighet, tunge svette og uregelmessig hjerterytme.