Hvordan resirkulere farlig avfall i Tracy, California

December 21

Hvordan resirkulere farlig avfall i Tracy, California


Tracy, California, som ligger langs 5 ​​motorvei omtrent halvveis mellom San Francisco og Yosemite nasjonalpark i Nord-California, ble opprettet som en jernbane by i slutten av 1800-tallet. Fra disse begynnelse, er regionen nå et jordbruksområde, noe som gjør det riktig disponering og gjenvinning av farlig avfall avgjørende for fortsatt sikker bruk av land i regionen. Innbyggere i Tracy er motet fra avhending av farlig avfall i de ukentlige søppel samlinger. I stedet beboere har samfunnet og fylkes farlig avfall fasiliteter for å bruke.

Bruksanvisning

Tracy Municipal Airport Collection

1 Ring Tracy Municipal Airport 209-831-4331 å finne ut dato for neste husholdning farlig avfall hendelsen.

2 Identifisere farlig avfall elementer i ditt hjem og laste dem inn i bilen. Kjemiske rengjøringsprodukter, plantevernmidler, gamle medisiner og foto utvikle kjemikalier er alle vurdert husholdnings farlig avfall. Begrens lasten til 15 liter eller 125 pounds av materiale, hver for seg forseglet og plassert i bilens bagasjerom. Sikkerhet er viktig ved transport av farlig avfall.

3 Ta med farlig avfall, på dagen spesifisert, til Tracy Municipal Airport 5749 South Tracy Blvd. kan resirkuleres.

Regional Deponering av farlig avfall

4 Ring San Joaquin County husholdning farlig avfall for å finne ut timer og dager etter operasjonen. Anlegget kan nås på 209-468-3066.

5 Legg dine farlig avfall, herunder kjemikalier, batterier, olje og plantevernmidler, inn i bilen, og pass på å plassere elementer i individuelt lukkede beholdere. Aldri transporteres mer enn 15 liter eller 125 pounds av farlig avfall, forseglet i bagasjerommet, i en tur. Igjen, er sikkerhetskritisk.

6 Losse elementene på gjenvinningsstasjonen i Stockton, som ligger på 7850 Bridgeport St.