Acne behandling for kvinner i overgangsalderen

October 28

Acne behandling for kvinner i overgangsalderen


På grunn av alvorlige hormonelle endringer, postmenopausale kvinner er utsatt for akne. I likhet med akne forårsaket av stress eller puberteten, tilstoppet hud porene blir smittet, danner kviser. Akne behandling består av daglig ansikt vask eller konsultere en hudlege for alternative muligheter.

årsaker

Hudens porer er bygd opp av bittesmå kjertler som kalles talgkjertler (olje glands) og produserer en olje som kalles sebum. Kviser er forårsaket når olje glands, på grunn av overaktiv hormoner, gjør for mye sebum. Overflødig sebum blander seg med skitt fra dagliglivet, tetter talgkjertlene. Dette fører til en liten infeksjon. Som et resultat av mindre infeksjon, kviser --- kviser eller zits --- vises på huden.

Acne i menopausal kvinner

De overaktiv hormoner som forårsaker akne kalles androgener, som testosteron. Testosteron, ansett som et mannlig hormon, er også funnet svært aktiv i kvinner. Når testosteron er overproducing, det stimulerer olje glands --- fører til overflødig produksjon av talg. Kvinner får kviser i overgangsalder på grunn av overproduksjon av testosteron.

Forebygging / løsning

Vaske ansiktet to ganger om dagen kan bidra til å redusere akne. Velg et ansikt vask at huden din ikke reagerer på. Når du velger rensing vask, bør du sørge for ansiktet ditt ikke blir rød eller irritert; hvis den gjør det, velger et annet merke av ansikt vask. Ikke skrubb ansiktet med en vaskeklut, for det vil gjøre akne peeling og muligens arr.

betraktninger

Hvis vaske ansiktet to ganger om dagen ikke redusere akne, bør du besøke hudlege for informasjon om andre mulige løsninger.

Potensielle

Kvinner i overgangsalderen bør også vurdere at deres akne vil klare opp når kroppen er ferdig å gå gjennom sine endringer.