Hvordan Stopp Kløe Fra Intertrigo

August 6

Kløe, eller betennelse i hudfolder, vises oftest på innsiden av lårene, armhulene og undersiden av brystene eller magen, men kan dukke opp hvor som helst på kroppen som er varm og fuktig. Det resulterer vanligvis fra en bakterie-, gjær- eller sopp-infeksjon og forårsaker misfarget huden (vanligvis rosa, rødlig eller brun) samt kløe, oser og smerte. Noen ganger er det en stygg lukt. Hvis du har disse symptomene, se en hudlege. Intertrigo kan bli infisert, og kan også være et tegn på flere alvorlige autoimmune sykdommer. Selv om det kan påvirke noen, er kløe mer vanlig hos personer som er overvektige, personer med diabetes og de som har proteser. Hvis du har kløe, er det enkle teknikker du kan bruke for å lindre kløe og berolige betent hud.

Bruksanvisning

1 Ta medisinen legen har foreskrevet, selv om huden føles bedre, og bruke aktuelle salver som anvist. Selv med riktig medisinering, kan det ta opptil 10 dager for å begynne å gro intertrigo.

2 Følg samvittighetsfull hygiene ved dusjing daglig og også vaske det berørte området antibakteriell såpe. Hvis dusjing ikke er praktisk, kan du bruke en såpevaskeklut, og husk å skylle godt.

3 Tørk av grundig med en fersk hvitvaskede håndkle. Intertrigo trives på fuktighet; tørrere huden din er, jo bedre.

4 Påfør en god absorberende bakterie-drapet pulver som Zeasorb. Den chloroxylenol i disse pulver dreper candida albicans, en mikroorganisme som kan forårsake kløe.
.

5 Spis sunn mat som ikke bare øke immunsystem, men også gjøre deg mindre utsatt for gjær infeksjoner. Disse inkluderer frisk frukt og grønnsaker, fjærkre og fisk, hele korn, olivenolje, nøtter og linfrø. Eliminere eller drastisk redusere forbruket av alkohol, koffein, mettet fett, rask mat, bearbeidet mat, sukker og melkeprodukter.

6. Påfør en beroligende komprimere en snerpende løsningen for å redusere oser og kløe. De mest effektive for kløe inneholde enten aluminium acetat (Domeboro) eller aluminiumsulfat (burows væske). Følg instruksjonene for å blande, og tørk av helt etter påføring.

7 slites løs, myk undertøy, fortrinnsvis laget av bomull, for å unngå gnaging. Unngå syntetiske, trange eller slipende plagg.

8 Hold deg årvåken for noen tegn til gnagsår eller friksjon, og behandle området umiddelbart. Intertrigo vanligvis utvikler seg gradvis, og starter som en mild irritasjon, og deretter utvikle seg til en rå, kløende utslett og, hvis ubehandlet, endelig utviklings pustler og sprekker, oser hud.

Ved å holde huden ren, tørr og utsettes for luft, kan du redusere eller eliminere smerte.

Hint

  • Etter å ha brukt en kompress, tørk av med en hårføner satt på "cool".
  • Når praktisk, utsetter berørte huden til friluft. Sittende foran en vifte er ideell.