Hvordan finne ut om jeg trenger å slutte Driving

August 15Å vite hvorvidt det er trygt for deg å fortsette kjøringen er imperative.There er mange grunner til at det kan ha blitt utrygt for deg å kjøre. Etter anfall, ulykker eller andre alvorlige hendelser, kan din kjøre evne bli kompromittert. Det finnes en rekke måter som kjøreegenskaper kan vurderes.

Bruksanvisning

1 Besøk et legekontor og få en generell helse checkup. Resultater fra en generell checkup kan varsle leger av alle forhold som indikerer at du er ute av stand til å kjøre trygt. Leger kan oppdage psykiske eller fysiske problemer som kan føre til en anbefaling om at du vil slutte å kjøre.

2 Se en spesialist hvis noen problemer å komme opp i den generelle checkup. For eksempel, hvis legen sier du har dårlig syn, bør du se en øyelege for en mer eksamen i dybden. En ekspert kan si mer definitivt hvis problemet sett i den generelle checkup er alvorlig nok til å begrense eller avslutte kjøringen.

3 Gå til din lokale avdeling av Public Safety Office og be om en vurdering, basert på stats spesifikasjoner, om du er i stand til å kjøre trygt. DPS vil vite hva du skal se og hvis dine helseproblemer vil hindre sikker kjøring.