Hvordan øke fostervekt

March 13

Hvordan øke fostervekt


Å øke vekten på det ufødte barnet bidrar til å sikre en sunn levering og for å forebygge helsemessige komplikasjoner for barnet ditt. Det kan være en utfordring, skjønt, spesielt hvis du ikke ønsker å få overdreven vekt selv. Sunn vektøkning er det beste alternativet for å øke fostervekt.

Bruksanvisning

1 Øk kaloriinntaket sakte, før du tar i ca 300 ekstra kalorier om dagen. Dette kan være i form av juice, sunn snacks eller større måltid porsjoner. Ikke overbelaste deg selv med mat som er usunn for å øke fostervekt.

2 Ta prenatal vitamin hver dag. Du må forsyne kroppen med dobbelt så mange vitaminer og mineraler som du gjorde før graviditeten. Hvis kroppen din er sunt, er babyen mest sannsynlig sunt også. Folsyre bør tas som et ekstra supplement hvis det ikke er inkludert i prenatal vitamin.

3 Drikk 2 prosent melk daglig. Melk er en sunn snack for deg og babyen din. Du ønsker å fokusere på snacks som vil øke fostervekt, men vil ikke føre til at du får overdreven vekt.

4 Spis når du føler deg sulten. Ikke hopp over måltider mens du er gravid. Babyen er avhengig helt på deg for ernæring, og du vil føle svak hvis du ikke spiser nok. Bære en flaske med vann eller juice med deg til enhver tid for å unngå følelsen svak.

Hint

  • Øvelse lett minst fem dager i uken for å oppnå en sunn graviditet, for deg og barnet ditt. Unngå øvelser som kan skade det ufødte barnet. Svømming er en anbefalt øvelse for gravide.