Tegn og symptomer på Petite mal anfall

January 28

Petite mal anfall, også kjent som absenser, oppleves av mennesker med krampeanfall. Et anfall lidelse (epilepsi) er en nevrologisk lidelse forårsaket av korte, sterke elektriske impulser som påvirker hele eller deler av hjernen. Denne lidelsen kan føre til anfall som varer bare sekunder eller opptil et par minutter. Petite mal anfall er bare en av mange typer krampeanfall. Hvis du eller noen du kjenner erfaringer petite mal anfall, være klar over disse klassiske tegn og symptomer - og hvordan disse anfallene blir diagnostisert og kontrollert.

anfall Typer

Beslag er klassifisert under bestemte kategorier: partielle anfall (enkle og komplekse), epileptiske anfall, status epilepticus og generaliserte anfall. Petite mal anfall er en type generalisert anfall - som er atonic, tonic-kloniske og myoklone anfall. En generalisert anfall er en der begge halvkuler av hjernen påvirkes av elektriske støt.

Tegn på Petite Mal Beslag

Tegn på petite mal anfall er fysiske presentasjoner lagt merke til av andre. Noen som har en petite mal anfall kan plutselig slutte å snakke midt i en setning og viser en blank stirre og mangel på bevegelse. I lengre petite mal anfall, kan automatisms bemerkes, for eksempel leppe smacking, tygge, famlende eller plukke på klær. Noen ganger øynene vil flagre under en petite mal anfall. Petite mal anfall varer vanligvis fra to til 15 sekunder.

Symptomer på Petite Mal Beslag

Mens skiltene er hva andre folk legger merke til, symptomer på petite mal anfall er hva en person føler og opplevelser. Fordi disse beslagene er veldig brå og resultere i midlertidige blundere i bevisstheten, vil ofte en person som opplever en petite mal anfall være uvitende om at hun har hatt anfall. Etter anfallet er over, kan hun fortsette hva hun gjorde som om ingenting har skjedd, og har ingen hukommelse av beslaget.

Petite Mal Anfall Farene hos barn

Fordi petite mal anfall er flyktig og ofte umulig å oppdage, de kan forekomme hos barn så ofte som 50 til 100 ganger per dag. Petite mal anfall kan forstyrre et barns evne til å fungere og lære i et læringsmiljø - ofte disse underskuddene kan i utgangspunktet være knyttet til et atferdsproblem. Noen ganger er det flere måneder før et barn gjennomgår medisinsk vurdering.

Diagnostisering og behandling av Petite Mal Beslag

I tillegg til nevrologiske og atferdsmessige undersøkelse, blodprøver og nevropsykologiske tester, er en vanlig metode for å diagnostisere en krampeanfall er gjennom et elektroencefalogram (EEG). En EEG registrerer unormal hjernebølgeaktivitet gjennom elektroder som er festet til hodebunnen. Andre tester, for eksempel en CT scan og MRI kan eliminere andre nevrologiske lidelser som kan føre til anfall. De fleste mennesker er fortsatt anfallsfrie ved hjelp av en enkelt antiepileptikumet - men å etablere det riktige stoffet protokollen kan ta tid. En lege vil sannsynligvis foreskrive ett medikament om gangen for å se hva som best eliminerer eller reduserer petite mal anfall, og starter med en lav dose av stoffet og øke den til beslag er kontrollert.